Θελω Και Τη Μαμα Σου / Y Tu Mama Tambien
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Οι δεκαεπτάχρονοι Χούλιο και Τενότς, φίλοι κολλητοί, προετοιμάζονται για τις διακοπές της ζωής τους όταν τους δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια παραλία που ονομάζεται "Στόμα του Ουρανού" μαζί με μια πανέμορφη εικοσιοκτάχρονη Ισπανίδα, τη Λουίζα. Η σαγηνευτική κοπέλα είναι σύζυγος του ξαδέρφου του Τενότς και κατά τη διάρκεια ενός γαμήλιου πάρτι αποφασίζει να ακολουθήσει τους δύο φίλους στο εξωφρενικό ταξίδι τους.
Τα δύο αγόρια διαπιστώνουν ότι πέρα από την κοινή τους φιλία, μοιράζονται και το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον. Όμως στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το πανέμορφο θηλυκό, χάνουν τόσο ο ένας τον άλλον, όσο και την ίδια τη Λουίζα.

Ο Αλφόνσο Κουαρόν, σκηνοθέτης του "Μεγάλες Προσδοκίες" επιστρέφει στην πατρίδα του το Μεξικό και υπογράφει ένα προκλητικά ερωτικό δράμα που εξερευνά τις σχέσεις των δύο φύλων, τη φιλία και την αξία της ίδιας της ζωής. Άφθονες δόσεις ερωτισμού, χιούμορ, μαγικού ρεαλισμού, πανέξυπνοι διάλογοι, κοφτερές ατάκες, πλάθουν μια ταινία στην οποία δεν μπορείς παρά να παραδοθείς και να την απολαύσεις.

Δημοφιλέστερες