Παραφωνα Ερωτευμενοι / Off Key
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Με φόντο μια γαλλική έπαυλη και τις σημαντικότερες αίθουσες κονσέρτων, το "Παράφωνα Ερωτευμένοι" αφηγείται μια ιστορία φουσκωμένων "εγώ", λυσσασμένων λίμπιντο και δυσλειτουργιών που περιβάλουν το τρίο των πιο διάσημων τενόρων στον κόσμο.

Ο Ρικάρντο (Τζο Μαντένια), ο γοητευτικός ερωτύλος της παρέας, πιάνεται απροετοίμαστος από την ανακοίνωση ότι η αποξενωμένη κόρη του θα παντρευτεί σύντομα τον Αρμάντ (Τζορτζ Χάμιλτον), τον αλαζόνα Γάλλο της τριάδας. Όσο αποκρουστικό κι αν του φαίνεται το γεγονός, θεωρεί ότι πρόκειται για μια καλή ευκαιρία επανένωσης των τριών τενόρων, οι οποίοι είχαν διακόψει τη συνεργασία τους πριν μια δεκαετία λόγω μιας μάλλον αδέξιας ανταλλαγής πυρών (κυριολεκτικής και μεταφορικής). Αυτός που μένει για να συμπληρωθεί η εικόνα είναι ο Φαμπρίτσιο (Ντάνι Αγιέλο), μια κλασική περίπτωση εμμονοληπτικού.
Καθώς οι τρεις άντρες, τα παιδιά τους (αναγνωρισμένα και μη), οι πρώην σύζυγοι, οι απατημένες συμβίες και μια αφιονισμένη πόρνη οδεύουν προς το γάμο, οι "διψασμένοι" κοσμικογράφοι συσσωρεύονται για να καταγράψουν το γεγονός, μη γνωρίζοντας ότι οι τρεις τενόροι θα δώσουν την παράσταση της ζωής τους...

Δημοφιλέστερες