Σεξ Ψεματα & Βιντεοταινιες / Sex Lies And Video Tape
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η ταινία Sex, Lies & Videotape είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μια ταινία με ελάχιστο προϋπολογισμό, μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την δεκαετία του '90.
Σκηνοθετημένη από τον Στίβεν Σόντεμπεργκ ("Ο Εγγλέζος", "Traffic", "Έριν Μπρόνκοβιτς", "Ocean?s Eleven", "Σολάρις", "Κάφκα") και με τη συμμετοχή των Άντι Μακνταουελ ("Η Ημέρα της Μαρμότας", "Πράσινη Κάρτα"), Πίτερ Γκάλαχερ ("American Beauty"), Λώρα Σαν Τζιάκομο ("Pretty Woman") και Τζέιμς Σπέιντερ ("Stargate"), το Sex, Lies & Videotape είναι μια διαφορετική ερωτική κωμωδία.

Ο Τζον απατάει την Ανν με την αδερφή της. Η Ανν ανήμπορη να κάνει το παραμικρό κλείνεται στον εαυτό της, μέχρι τη στιγμή που εισβάλλει στην ζωή τους ο Γκράχαμ, ο κολλητός του Τζον από το κολέγιο. Ο παράξενος επισκέπτης αναστατώνει τις δύο γυναίκες και πολύ περισσότερο μάλιστα όταν ανακαλύπτουν πως το χόμπι του είναι να βιντεοσκοπεί γυναίκες την ώρα που διηγούνται τις σεξουαλικές του εμπειρίες.
Σύντομα η Ανν και η Σύνθια προτίθενται να συμμετάσχουν στο παράξενο αυτό χόμπι, χωρίς να συνειδητοποιούν πως σύντομα οι σχέσεις όλων θα αλλάξουν μια για πάντα.

Δημοφιλέστερες