Κανεις Δεν Ειναι Τελεια / Flawless
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Γουόλτ Κουντζ είναι ένας πρώην πεζοναύτης, ο οποίος παρότι διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του κι έχει ήδη βγει στη σύνταξη, διαθέτει ακόμη αρκετή ποσότητα αδρεναλίνης στο αίμα και μια καλή εμφάνιση που του κρύβει χρόνια. Κάποτε, ως σωματοφύλακας, είχε συλλάβει δυο ληστές τράπεζας κι είχε σώσει αρκετούς ομήρους, γεγονός που τον ανέδειξε σε τοπικό ήρωα. Επιπλέον, είναι υπέρ-συντηρητικός στις ιδέες, αρκετά πεισματάρης και μόνιμος κάτοικος μιας από τις πιο ακριβές περιοχές του Μανχάταν εδώ και χρόνια.
Ο Ράστι είναι ακριβώς το αντίθετο: μια ξεσαλωμένη τραβεστί που ζει δουλεύοντας σε νυχτερινό κέντρο και, για τ΄ όνομα του Θεού, είναι γείτονας του Γουόλτ! Ο τελευταίος δείχνει να ενοχλείται όχι μόνο από το τσιριχτό τραγούδι του Ράστι αλλά κι από την εκκεντρική παρουσία του, που περιλαμβάνει: το φανταχτερό έως κιτς ντύσιμο, την αθυροστομία και την ασυμβίβαστη συμπεριφορά μιας drag queen.
Φυσικά, η αμοιβαία αντιπάθεια είναι δεδομένη κι οι προστριβές θ΄ αρχίσουν σύντομα, μόνο όμως για ν΄ αποδείξουν στον Γουόλτ πως οι άνθρωποι είναι πάντα άνθρωποι, άσχετα αν φοράνε παντελόνια ή φουστάνια.

Δημοφιλέστερες