Τιγρης Και Δρακος / Crouching Tiger Hidden Dragon
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


4 ΟΣΚΑΡ 2 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
«Ακόμα κι αν είχα εξοριστεί στο πιο σκοτεινό μέρος, η αγάπη μου δεν θα με άφηνε ποτέ να γίνω ένα μοναχικό πνεύμα».
Ο θρυλικός πολεμιστής Λι Μου Μπάι (Τσάου Γιουν-Φατ) και η όμορφη πολεμίστρια Γιου Σου Λιέν (Μισέλ Γέο), βασανίζονται από την ανείπωτη και ανεκπλήρωτη αγάπη. Εκείνος είναι αήττητος, εκείνη είναι η πιο διάσημη γυναίκα πολεμίστρια. Και οι δύο έχουν αγωνιστεί με αυτοθυσία για το δίκαιο του λαού τους. Ο Λι Μου Μπάι εμπιστεύεται στη Γου το αρχαίο σπαθί του, το μυθικό Green Destiny, και τής ζητάει να το παραδώσει ως δώρο στον σεβαστό Σερ Τε στο Πεκίνο. Εκείνη δεν θέλει να φύγει χωρίς εκείνον, αλλά δέχεται να το κάνει. Από την άλλη, η νεαρή και πεισματάρα αριστοκράτισσα Ζεν (Ζανγκ Ζιγί) καταφθάνει, ύστερα από πολλά χρόνια παραμονής στις δυτικές επαρχίες, στο επιβλητικό Πεκίνο μαζί με τη γκουβερνάντα της. Η εκπληκτική πόλη αποτελεί μια νέα αρένα για κοινωνικές κατακτήσεις και η μητέρα της Ζεν επιθυμεί να την παντρέψει με έναν πλούσιο άνδρα.
Όταν κάποιος κλέβει το σπαθί με τις πανάρχαιες δυνάμεις, η έρευνα της Γου την οδηγεί στα χνάρια της Ζεν. Καθώς οι δύο γυναίκες έρχονται όλο και πιο κοντά, η Γου συνειδητοποιεί πόσο ποθεί την ανεξαρτησία της η κοπέλα. Εντούτοις, όπως την προειδοποιεί, το τίμημα της ελευθερίας είναι βαρύ. Μετά τον τραγικό θάνατο του μνηστήρα της, η αφοσίωση της Γου στην τιμή του ονόματός του την εμποδίζει να νιώσει το πάθος στο πρόσωπο του Λι Μου Μπάι, τον οποίον αγαπά κρυφά. Η Ζεν, από την πλευρά της, δεν θέλει να υποκύψει σε έναν γάμο χωρίς έρωτα και προσπαθεί να ξεφύγει από τα δεσμά της καταπιεστικής κοινωνίας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την οριστική παύση των αριστοκρατικών προνομίων της και την απαρχή μιας περιθωριακής αλλά έντονης ζωής, το όνειρο της οποίας κρατά ζωντανό μια απαγορευμένη αγάπη.
Τα παιχνίδια της μοίρας θα φέρουν αντιμέτωπες τις δύο γυναίκες και η σύγκρουσή τους θα επιφέρει αναπάντεχες αλλαγές στη ζωή τους.

Δημοφιλέστερες