Γεννημενος Χορευτης / Billy Elliot
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Στη μικρή κοινότητα του Ντάρχαμ, στη Β.Α. Αγγλία, κατά τη διάρκεια μιας απεργίας ανθρακωρύχων το 1984, οι ομάδες των απεργών απ΄ τη μια, των απεργοσπαστών και των αστυνομικών απ΄ την άλλη δημιουργούν ένα κλίμα κάθε άλλο πάρα ήσυχο και ειδυλλιακό. Ανάμεσα στους πιο μαχητικούς απεργούς είναι ο Τόνι, ο οποίος ωθεί τον 11χρονο γιο του, Μπίλι, να κάνει μαθήματα μποξ φορώντας τα γάντια που κάποτε τίμησε με τις γροθιές του ο ίδιος. Μόνο που ο Μπίλι δεν είναι φτιαγμένος για ένα τόσο βίαιο σπορ κι αυτό γίνεται ολοφάνερο απ΄ την απογοητευτική πρόοδο στις μπουνιές.
Κάποια μέρα, που παραμένει ως αργά στο γυμναστήριο, μαγεύεται από τις κινήσεις μιας τάξης μπαλέτου, στην οποία διδάσκει η κα Γουίλκινσον, η κόρη της οποίας πείθει τον Μπίλι να παρακολουθήσει τα μαθήματα. Η κα Γουίλκινσον διαβλέπει αμέσως το ταλέντο του Μπίλι στο χορό και τον παροτρύνει να συνεχίσει. ΄Οταν όμως ο πατέρας του μαθαίνει ότι ο γιος του έβγαλε τα γάντια από τα χέρια του για να φορέσει τις πουέντ στα πόδια του, εξαγριώνεται τόσο που αρπάζει με το ζόρι από το μάθημα τον Μπίλι και τον τιμωρεί αναγκάζοντάς τον να μένει συνέχεια στο σπίτι για να φροντίζει τη μισότρελη γιαγιά του.
Τότε η κα Γουίλκινσον προτείνει στον Μπίλι να του παραδίδει μαθήματα στα κρυφά, προκειμένου αυτός να λάβει μέρος σ΄ ένα διαγωνισμό για μια υποτροφία στη Βασιλική Σχολή Μπαλέτου.

Δημοφιλέστερες