Σημα Κινδυνου / The Ring
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο τρόμος ήταν αποτυπωμένος στο πρόσωπο της ανιψιάς της δημοσιογράφου Ρέιτσελ Κέλερ όταν βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της. Την ίδια έκφραση στο πρόσωπο είχαν και τα πτώματα δύο ακόμη κοριτσιών, που ήταν φίλες της και που πέθαναν την ίδια μέρα με αυτήν.

Αποφασισμένη να διαλευκάνει την αλλόκοτη αυτή υπόθεση, η Ρέιτσελ αρχίζει τις έρευνες. Έτσι καταλήγει να ψάξει ανάμεσα στα πράγματα της ανιψιάς της και να ανακαλύψει κάποιες φωτογραφίες, που δείχνουν μια καλύβα στο δάσος, όπου εκεί είχαν βρεθεί τα τρία κορίτσια μια ακριβώς εβδομάδα προτού πεθάνουν. Σύντομα η Ρέιτσελ εντοπίζει την καλύβα και όταν καταφθάνει εκεί μαζί με τον γιο της Άινταν, βρίσκει μια βιντεοκασέτα.
Η περιέργειά τους για το περιεχόμενο της κασέτας ωθεί τη Ρέιτσελ και τον Άινταν να την δουν και τελικά να αποτελέσουν... θύματα μιας κατάρας: κατά τη διάρκεια της προβολής της βιντεοκασέτας, χτυπά το τηλέφωνο και μια φωνή ενημερώνει την Ρέιτσελ πως η ίδια και ο γιος της πρόκειται να πεθάνουν ακριβώς μέσα σε μια εβδομάδα!

Σε μια κούρσα ενάντια στο Χρόνο, η Ρέιτσελ, με τη βοήθεια του πρώην συζύγου της, Νώε, αρχίζει τις έρευνες σχετικά με τη βιντεοκασέτα και δεν αργεί να μάθει για μια σειρά αυτοκτονιών που είχαν σημειωθεί σ’ ένα απομονωμένο ράντζο καθώς και πληροφορίες για την Άννα Μόργκαν και την αινιγματική κόρη της, Σαμάρα, που ήταν η δημιουργός της βιντεοκασέτας...

Δημοφιλέστερες