Ο Νεαρος Αδαμ / Young Adam
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


O Tζο, άνθρωπος χωρίς ρίζες που περιπλανάται από τόπο σε τόπο, πιάνει δουλειά σε μία μαούνα που πλέει μεταξύ Γλασκόβης και Εδιμβούργου και γνωρίζει τους ιδιοκτήτες της, τον Λέσλι και τη γυναίκα του, Έλα.
Ένα μεσημέρι εντοπίζουν το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας να επιπλέει στο κανάλι. Ατύχημα; Αυτοκτονία; Φόνος; Καθώς η αστυνομία διεξάγει έρευνες και συλλαμβάνει έναν ύποπτο, εμείς ανακαλύπτουμε ότι ο Τζο γνωρίζει περισσότερα για το συμβάν απ' ό,τι αφήνει να εννοηθεί ενώ σταδιακά αποκαλύπτεται ότι ο Τζο διατηρούσε σχέσεις με τη νεαρή γυναίκα.

Βασισμένο στο βιβλίο του beat συγγραφέα Aλεξάντερ Τρόκι και με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τίλντα Σουίντον και Πίτερ Μάλαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους "Ο Νεαρός Αδάμ" είναι ένα ατμοσφαιρικό ερωτικό θρίλερ που διαδραματίζεται στα κανάλια μεταξύ Γλασκόβης και Εδιμβούργου, τη δεκαετία του '50. Με αναφορές στο χολιγουντιανό φιλμ νουάρ της δεκαετίας του '40, είναι μία από τις πιο αυθεντικές βρετανικές δουλειές των τελευταίων χρόνων από τον βραβευμένο για τις μικρού μήκους ταινίες του, Ντέιβιντ Μακένζι.

Δημοφιλέστερες