Ερωτικη Καταιγιδα / Liebestraum
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Εμπνευσμένο από την υποβλητική μουσική του κλασικού συνθέτη Λιστ, το "Liebestraum" είναι μια σκοτεινή ιστορία πάθους, ζήλιας και φόνου.
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Μάικ Φίγκις ("Aφήνοντας το Λας Βέγκας"), σε μία από τις πρώτες ταινίες τις καριέρας του, ξετυλίγει ένα καλά κρυμμένο κουβάρι σεξ, θανάτου και μελωδίας.

Μια εκστρατεία για τη διάσωση ενός ιστορικού κτιρίου εξελίσσεται σε παθιασμένη ερωτική περιπέτεια με τρομερές συνέπειες. Ο Νικ (Κέβιν Άντερσον), καθηγητής αρχιτεκτονικής που επιστρέφει στο πατρικό του για να επισκεφτεί την βαριά άρρωστη μητέρα του (Κιμ Νόβακ), ξέρει ότι θα πρέπει να ηγηθεί της διάσωσης ενός παλιού κτιρίου το οποίο θέλει να κατεδαφίσει ο Πολ (Μπιλ Πούλμαν), ένας αδίστακτος παράγοντας αξιοποίησης δημόσιων χώρων αλλά και παλιός φίλος του Νικ.
Ο Νικ θα ερωτευτεί την γυναίκα του Πολ, Τζέιν, κι έτσι άθελά του θα προκαλέσει τη μοίρα σε ένα παιχνίδι που εμπλέκει την ίδια του τη ζωή. Διότι κρυμμένο στους τοίχους του ιστορικού αυτού κτιρίου κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό - μία ιστορία φόνων που συνδέεται με τον Νικ και τώρα απειλεί να τον κάνει το επόμενό της θύμα.

Δημοφιλέστερες