Το Καρε Της Απατης / Shade
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Σε έναν κόσμο παραπλάνησης και εξαπάτησης, μία ομάδα απατεώνων και χαρτοπαικτών, που αποτελούν μαεστρίες στην παρανομία, βάζουν υψηλούς στόχους: να παίξουν και να κερδίσουν σε ένα στημένο παιχνίδι πόκερ τον άνθρωπο - μεγαλοκαρχαρία στο είδος.
Στην προετοιμασία τους για το σημαντικό παιχνίδι, η Τίφανι (Τάντι Νιούτον), ο Βέρνον (Στιούαρτ Τάουνσεντ) και ο Μίλερ (Γκάμπριελ Μπερν), μαζί με τον Τζένινγκς (Τζέιμι Φοξ), έναν νεοφερμένο στην ομάδα, πρέπει να εκτελέσουν ένα σύνθετο σχέδιο όπου οι κλέφτες εξαπατούνται και οι χαμένοι είναι οι μόνοι κερδισμένοι. Καταφέρνουν φεύγοντας, να πάρουν ογδόντα χιλιάδες δολάρια - ποσό αρκετό για την επόμενή τους κίνηση που είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισαν ποτέ. Σχεδιάζουν το παιχνίδι με τον Στίβενς (Σιλβέστερ Σταλόνε), ένα ζωντανό θρύλο του πόκερ που είναι γνωστός και ως «Ο Πρύτανης».
Στο σχέδιο αυτό έχουν ένα πλεονέκτημα: ο Στίβενς έχει κουραστεί από την πολύχρονη «καριέρα» του και θέλει να αποσυρθεί στο πλευρό της αγαπημένης του Ιβ (Μέλανι Γκρίφιθ). Όμως υπάρχει και ένα πρόβλημα: τα χρήματα που «κέρδισαν» στο προηγούμενο παιχνίδι τους, ανήκαν σε κάποιον άλλο. Τώρα τα ίχνη τους ακολουθεί μια ομάδα επικίνδυνων κακοποιών οι οποίοι ζητάνε τα λεφτά τους πίσω.
Το ζήτημα περιπλέκεται περισσότερο, γιατί η Τίφανι, ο Βέρνον και ο Μίλερ έχουν τα δικά τους εσωτερικά ζητήματα να λύσουν. Ο Μίλερ είναι ερωτευμένος με την Τίφανι εκείνη όμως είναι ερωτευμένη με τον Βέρνον και θέλει να βγάλει τον Μίλερ εκτός σχεδίου! Η τράπουλα ανακατεύεται, το παιχνίδι είναι έτοιμο να αρχίσει και κανένας δεν είναι αυτός που φαίνεται.

Δημοφιλέστερες