Γκαρφιλντ Η Ταινια / Garfield
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η ζωή δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τον Γκάρφιλντ, τον αγαπημένο γάτο ολόκληρου του κόσμου! Έχει εγκατασταθεί εδώ και χρόνια σε μια αναπαυτική πολυθρόνα μπροστά στην τηλεόραση, καταβροχθίζοντας το αγαπημένο του γεύμα, τα λαζάνια, και εξαπολύοντας προσβολές στον ιδιοκτήτη του, τον Τζον Άρμπακλ.
Ο Γκάρφιλντ φαίνεται πως είναι ο κυρίαρχος ενός δικού του σύμπαντος.Μία επίσκεψη στην όμορφη κτηνίατρο Λιζ Γουίλσον θα γίνει η αιτία που η ήρεμη ζωή του Γκάρφιλντ θα αλλάξει για πάντα. Ο Τζον θα φύγει από το ιατρείο όχι μόνο μαζί με τον Γκάρφιλντ, αλλά μαζί και με ένα άλλο τετράποδο πλάσμα που αντιπροσωπεύει όλα όσα ο Γκάρφιλντ σιχαίνεται. Ο Γκάρφιλντ μόλις έχει γνωρίσει τον Όντι, έναν αξιαγάπητο (για όλους τους άλλους), υπερδραστήριο και συνεχώς λαχανιασμένο.... σκύλο!
Ο Όντι φέρνει τα πάνω κάτω στον τέλειο κόσμο του Γκάρφιλντ. Η λύση για τον Γκάρφιλντ φαίνεται πως είναι μία και μοναδική: ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ. Όταν ο δύσμοιρος σκύλος καταλήγει στα χέρια του ιδιαίτερα δημοφιλή και σατανικού Χάπι Τσάπμαν, κάποιος θα έλεγε πως ο Γκάρφιλντ θα αγαλλίαζε.
Κι όμως... Με πρωτοφανή και ανεκδιήγητη ενέργεια, κουράγιο και αυταπάρνηση, ο Γκάρφιλντ είναι αποφασισμένος να φέρει σε πέρας την πιο απίθανη από όλες τις επικίνδυνες αποστολές: να σώσει τον Όντι. Σε αυτή την άνευ προηγουμένου περιπέτεια συμμετέχουν ο Τζον και η Λιζ, καθώς και οι γατόφιλοι του Γκάρφιλν, ο Νέρμαλ και η Αρλίν.
Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι στην περιπέτεια αυτή ο Γκάρφιλντ θα συνεργαστεί με τον Όντι και μπορεί να μη θέλει να το παραδεχτεί, αλλά ο ζωηρός αυτός σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ.
Ο Γκάρφιλντ, ο διασημότερος χαρακτήρας που προήλθε ποτέ από τα καρέ των κόμιξ, πρόκειται να μετατραπεί σε κινηματογραφικό αστέρα αντίστοιχου βεληνεκούς.
Επιτέλους βρέθηκε μία επική ιστορία, τόσο μεγάλη όσο και ο εγωισμός του - που μπορεί με το ζόρι να χωράει στη μεγάλη οθόνη, έχει όμως εγκατασταθεί για τα καλά στις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών ανά τον κόσμο.

Δημοφιλέστερες