Παιζεις Μπαλα Η Τα Παιζεις / Dodgeball:a True Underdog Story
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Το Ντότζμπολ είναι ένα άθλημα που μοιάζει με το παιχνίδι που όλοι παίξαμε μικροί, "τα μήλα", και εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε πολιτιστικό φαινόμενο! Επαγγελματικά πρωταθλήματα Ντότζμπολ για ενήλικες διοργανώνονται στις μεγάλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, το περιοδικό Vanity Fair το ανακήρυξε "ΤΟ άθλημα" και τόσο οι New York Times όσο και το περιοδικό Fortune πρόσφατα κήρυξαν την επίσημη αναγέννησή του!
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο Πίτερ ΛαΦλέρ (Βινς Βον), είναι ένας χαρισματικός αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ιδιοκτήτης του μάλλον αποτυχημένου γυμναστηρίου Άβερετζ Τζο. Το πελατολόγιο του; Άθλιο! Ένας τύπος που ντύνεται πειρατής, ένας κοκκαλιάρης σπασίκλας που ονειρεύεται πως "ρίχνει" μια μαζορέτα, ένας μανιακός λάτρης των εκκεντρικών σπορ, ένας ηλίθιος νεαρός και τελευταίος και χειρότερος ένας φαντασμένος τύπος που έχει άποψη για τα πάντα αλλά φυσικά δεν ξέρει απολύτως τίποτα!
Το μικρό και ταπεινό γυμναστήριο του Πίτερ μπαίνει στο στόχαστρο του Γουάιτ Γκόλντμαν (Μπεν Στίλερ), του πανίσχυρου εγωκεντρικού ιδιοκτήτη του Γκλόμπο Τζιμ, ενός αστραφτερού γυμναστηρίου - ναού στο φίτνες. Ο Γουάιτ σκοπεύει να πάρει στα χέρια του το Άβερετζ Τζο και τη δουλειά του κάνουν ευκολότερη τα ανύπαρκτα λογιστικά βιβλία του Πίτερ. Μια τράπεζα έχει ήδη στείλει τη δικηγόρο Κέιτ Βιτς (Κριστίν Τέιλορ) στο Άβερετζ Τζο για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες και να παραχωρήσει το γυμναστήριο στη δικαιοδοσία του Γκλόμπο... Όμως η αγορίστικη γοητεία του Πίτερ θα κερδίσει την Κέιτ και εκείνη θα ενταχθεί στην ομάδα των... "απόβλητων της κοινωνίας" και θα συμμαχήσει μαζί τους στον αγώνα ενάντια στις πιθανότητες - αλλά και ενάντια στη δική τους ανικανότητα - για να σώσουν το Άβερετζ Τζο από το κλείσιμο.
Πώς θα το καταφέρουν αυτό; Με μία ανοικτή αναμέτρηση δυνάμεων στο Ντότζμπολ με το Γκλόμπο Τζιμ!

Δημοφιλέστερες