Τα Ιπταμενα Στιλετα / House Of Flying Daggers
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Στο αποκορύφωμα της δόξας της, η Δυναστεία Τανγκ ήταν μια από τις πιο λαμπερές αυτοκρατορίες της κινεζικής ιστορίας. Το 859 μ.Χ. όμως η Δυναστεία βρισκόταν στην κατάρρευσή της. Ο Αυτοκράτορας ήταν ανίκανος και η κυβέρνηση διεφθαρμένη. Οι ταραχές εξαπλώνονται σε όλη τη χώρα και πολλοί επαναστάτες οργανώνονται σε στρατιωτικές ομάδες για να διαμαρτυρηθούν. Η μεγαλύτερη από αυτές τις ομάδες, η πιο ισχυρή, είναι μια κρυφή συμμαχία που ονομάζεται "Ο Οίκος των Ιπτάμενων Στιλέτων".

Οι Αρχές είναι εξοργισμένες με τα "Ιπτάμενα Στιλέτα" γιατί παρότι έχουν σκοτώσει τον αρχηγό τους, συνεχίζουν να θριαμβεύουν. Υπό την ηγεσία ενός μυστηριώδους Καινούριου Αρχηγού, τα Ιπτάμενα Στιλέτα γίνονται ακόμη πιο ισχυρά. Οι δύο τοπικοί ηγέτες της Κομητείας Φενγκ Τιαν, ο Λίο (Άντι Λάου Τακ Γουά) και ο Τζιν (Τακέσι Κανεσίρο) διατάσσονται να συλλάβουν τον καινούριο αρχηγό μέσα σε δέκα μέρες.
Ο Κάπτεν Λίο υποπτεύεται ότι η Μέι (Ζανγκ Ζιγί), η όμορφη καινούρια χορεύτρια στο τοπικό Πέονι Παβίλιον είναι όντως η κόρη του παλιού αρχηγού και καταστρώνει ένα σχέδιο για να τη συλλάβει και να την καλέσει για ανάκριση. Όταν η Μέι αρνείται να προσφέρει πληροφορίες για τα "Ιπτάμενα Στιλέτα", οι δύο ηγέτες κάνουν ένα άλλο σχέδιο. Αυτή τη φορά, ο Κάπτεν Τζιν θα παριστάνει ένα μοναχικό πολεμιστή με το όνομα Άνεμος και θα σώσει την Μέι από τη φυλακή, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της για να τον οδηγήσει στο αρχηγείο των Ιπτάμενων Στιλέτων.

Δημοφιλέστερες