Το Ωραιο Φυλο / Stage Beauty
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Δεκαετία του 1660. Ο Έντουαρντ "Νεντ" Κίναστον είναι... η πιο διάσημη πρωταγωνίστρια της εποχής του. Οι γυναίκες απαγορεύεται να εμφανίζονται στη σκηνή κι έτσι ο Νεντ μεγαλουργεί, χρησιμοποιώντας τη φυσική ομορφιά του και την ικανότητά του να δημιουργεί μόνος του σπουδαίους γυναικείους ρόλους.
Όμως ο βασιλιάς Κάρολος ΙΙ έχει βαρεθεί να βλέπει τους ίδιους και τους ίδιους ηθοποιούς στις ίδιες και τις ίδιες τραγωδίες. Όταν όλες του οι παραινέσεις για εμπλουτισμού του ?Οθέλου? με κάποια καινούρια αστεία, πέφτουν στο νερό, αποφασίζει να δώσει νέα πνοή στη θεατρική σκηνή, επιτρέποντας σε αληθινές γυναίκες να ανέβουν στο σανίδι και επιπλέον διατάζει ότι στο εξής κανένας άντρας δε θα μπορεί να ενσαρκώσει γυναίκα επί σκηνής.
Η ερωμένη του βασιλιά, φανατική κοσμική και θεατρόφιλη Νελ Γκουίν, ενθουσιάζεται με τα νέα. Ενθουσιασμένη όμως με το καινούριο φιρμάνι είναι και η Μαρία, η νεαρή ενδυματολόγος του Κίναστον, ερωτευμένη μαζί του, η οποία κάνει μυστικές παραστάσεις μόνη της σε μια υπόγεια ταβέρνα, με δανεικά ρούχα από τον Νεντ. Αντίθετα, τα νέα, δημιουργούν θλίψη στον Νεντ που μετατρέπεται, από μια από τις πιο επιθυμητές γυναίκες του Λονδίνου σε ένα κυριολεκτικό τίποτα.
Η Μαρία, της οποίας το άστρο ανεβαίνει, προσπαθεί να αναπτερώσει την αυτοπεποίθηση του Νεντ.

Δημοφιλέστερες