Στραιπς Ο Πρωταθλητης / Racing Stripes
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Εξαιτίας μίας σφοδρής καταιγίδας, ένα περιοδεύον τσίρκο χάνει κατά λάθος ένα πολύτιμο φορτίο: ένα μωρό ζέβρα. Το λεπτοκαμωμένο μικρό πλασματάκι σώζει ο Νόλαν Γουόλς, ένας αγρότης που θα πάρει το ανήμπορο μουλάρι στο κτήμα του για να το κάνει δώρο στην μικρή του κόρη, Τσάνινγκ. Στο παρελθόν, ο Γουόλς ήταν εκπαιδευτής καθαρόαιμων αλόγων κούρσας, τώρα όμως έχει σταματήσει να ασχολείται με τον ιππόδρομο και έχει αποσυρθεί στην ήρεμη ζωή του με την κορούλα του, σε μια φάρμα στο Κεντάκι.
Η μικρή ζέβρα, με το όνομα "Στράιπς" που του έδωσε η Τσάνινγκ, σύντομα θα γίνει μέλος της φάρμας του Γουόλς και θα γνωρίσει τους υπόλοιπους κατοίκους της. Δύο είναι οι ...αρχηγοί της φάρμας: ο Τάκερ, ένα ιδιότροπο σκοτσέζικο πόνι και η Φράνι, μια σοφή ηλικιωμένη κατσίκα που ξέρει πώς να ...βάζει τα πράγματα σε τάξη. Από τα υπόλοιπα μέλη ξεχωρίζουν ο Γκους, ένας τρελούτσικος πελεκάνος που έχει βρει καταφύγιο εκεί μέχρι να περάσουν οι ζέστες, ο Ρέτζι, ένας χαζούλης και ...υστερικός κόκορας που έχει αναλάβει να αφυπνίζει τους πάντες και ο Λάιτνινγκ, ένας κυνηγετικός σκύλος που σε αντίθεση με το όνομά του - που σημαίνει αστραπή - όχι μόνο δεν τρέχει γρήγορα, αλλά με το ζόρι κινείται, όταν φυσικά δεν ...κοιμάται!

Η φάρμα των Γουόλς συνορεύει με το κτήμα Ντάλριμπλ, εκεί όπου τα καθαρόαιμα άλογα εκπαιδεύονται και προπονούνται για να συμμετάσχουν στον υπέρτατο διαγωνισμό, το Πρωτάθλημα Ιπποδρομιών του Κεντάκι. Από την πρώτη στιγμή που ο Στράιπς βλέπει τον ιππόδρομο, δε μπορεί να ξεκολλήσει - ξέρει καλά, ότι αν του δινόταν μοναχά η ευκαιρία, θα έβγαινε χαλαρά πρώτος στις κούρσες. Αυτό που δεν ξέρει όμως, είναι το ότι ο ίδιος δεν είναι ...άλογο. Ωστόσο, με χαρακτηριστικό ζήλο και τρομακτική αφοσίωση, αρχίζει να προπονείται μόνος του, με μία μικρή βοήθεια από τον Τάκερ, ο οποίος στο παρελθόν έτυχε να προπονήσει αρκετά άλογα - πρωταθλητές...

Δημοφιλέστερες