Το Βασιλειο Των Ουρανων / Kingdom Of Heaven
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Ορλάντο Μπλουμ πρωταγωνιστεί ως Μπαλιάν, ένας σιδεράς που έχει χάσει την οικογένειά του και σχεδόν την πίστη του. Οι θρησκευτικοί πόλεμοι στους Άγιους Τόπους φαίνονται πολύ απόμακροι στα μάτια του, ωστόσο ελκύεται από αυτούς, Με φόντο τις ίντριγκες της μεσαιωνικής Ιερουσαλήμ ερωτεύεται, γίνεται ηγέτης και τελικά χρησιμοποιεί όλο του το θάρρος και την επιδεξιότητα για να υπερασπιστεί την πόλη ενάντια στους εχθρούς της.
Η μοίρα κυνηγάει και ανακαλύπτει τον Μπαλιάν στο πρόσωπο ενός σπουδαίου ιππότη, του Γοδεφρείγου του Ιμπελέν (Λίαμ Νίσον), έναν σταυροφόρο που επιστρέφει για λίγο καιρό στην πατρίδα του τη Γαλλία από τους πόλεμους στη Μέση Ανατολή. Ομολογεί ότι είναι πατέρας του Μπαλιάν και του αποκαλύπτει το πραγματικό νόημα της ιπποσύνης, παίρνοντάς τον σε ένα ταξίδι διαμέσου των ηπείρων στην ένδοξη Ιερή Πόλη.

Στην Ιερουσαλήμ της εποχής εκείνης -μεταξύ Δεύτερης και Τρίτης Σταυροφορίας- επικρατεί μια εύθραυστη ειρήνη, μετά από τις προσπάθειες του χριστιανού βασιλιά της, Βαλδουίνου του 4ου, με τη βοήθεια του συμβούλου του Τιβερία (Τζέρεμι Άιρονς) και του στρατιωτικού κλοιού του θρυλικού Μουσουλμάνου ηγέτη Σαλαντίν (Γκασάν Μασούντ). Οι μέρες του Βαλδουίνου όμως είναι μετρημένες και ο φανατισμός, η απληστία και η ζήλια μεταξύ των Σταυροφόρων απειλούν να τσακίσουν την ισορροπία...

Δημοφιλέστερες