Πλαστικη Ομορφια Περιοδος 2 Δισκος 5-6 13=16 / Nip Tuck Season 2 Disc 5-6
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Επεισόδιο 13: Όουνα Γουέντγουορθ
Σενάριο: Σον Ζαμπλόνσκι & Τζένιφερ Σαλτ / Σκηνοθεσία: Σκοτ Μπραζίλ
Η καινούρια εφεύρεσή του αποτελεί καινοτομία στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής ποτέ πια κανένας δεν θα ανησυχεί για οποιαδήποτε ζημιά στο πρόσωπο. Ο Κρίστιαν κάνει αισθητή την παρουσία του στα παρασκήνια των χειρουργικών επεμβάσεων του Μέριλ Μπόμπολιτ. Ο Σον θέτει καινούρια όρια στον Ματ.

Επεισόδιο 14 Τρούντι Νάι
Σενάριο: Χανκ Τσίλτον / Σκηνοθεσία: Ίλοντι Κιν
Οι σχέσεις παίρνουν την τελική ευθεία: ο Σον μαθαίνει πως η Κίμπερ παρεκτρέπεται, ο Κρίστιαν εγκαταλείπει τη Νατάσα, οι Μακ Ναμάρα προσπαθούν να χωρίσουν τον Ματ και την Άβα και μια πελάτισσα ζητά να της «επιδιορθώσουν» τη μύτη.... λίγο μόλις προτού τα ξαναφτιάξει με τον δολοφόνο παιδιών που μόλις βγήκε από τη φυλακή και που της είχε σπάσει τη μύτη αρκετά χρόνια πριν!

Επεισόδιο 15: Σον Μακ Ναμάρα
Σενάριο: Μπραντ Φάλτσουκ / Σκηνοθεσία: Μάικλ Μ. Ρόμπιν
Εγχειρείστε με δικό σας ρίσκο! Οι χειρουργικές επεμβάσεις του Σον σε θύματα του «Χαράκτη» έχουν ως αποτέλεσμα να βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με τον μασκοφόρο δράστη. Η γνωστοποίηση πως η Τζίνα έχει προσβληθεί με τον ιό του ΑΙDS οδηγούν στην κατάρρευση του Κρίστιαν.
Επεισόδιο 16: Τζόαν Ρίβερς
Σενάριο & Σκηνοθεσία: Ράιαν Μέρφι
Η Άβα έχει ένα μυστικό και οι γιατροί προσπαθούν να το κρύψουν από τον Ματ. Ο Σον ακολουθεί μια τακτική που ενδέχεται να «ρίξει στάχτη στα μάτια» του Χαράκτη. Μια οπτική ανάλυση του κομπιούτερ αποκαλύπτει πώς θα μπορούσε να μοιάζει τώρα η Τζόαν Ρίβερς.

Δημοφιλέστερες