Το Θηραμα / The Hunt
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Αν δεν ξέρεις ότι είσαι το θήραμα, πώς θα επιβιώσεις?
19 Οκτωβρίου 1999, 4,30 το πρωί. Ένας πατέρας, ο θετός γιος του κι ένας κάμεραμαν προχωρούν βαθιά στο δάσος, για να κάνουν ένα εκπαιδευτικό βίντεο με κυνήγι ελαφιού. Όταν όμως εντοπίζουν τα ίχνη ενός ελαφιού, τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται περίεργα. Στην αρχή βρίσκουν μια σειρά από παράξενα αντικείμενα σαν μνημεία που δεν έχουν θέση στο μέρος αυτό. Καθώς ακολουθούν το ελάφι βαθύτερα στο δάσος, έχουν το παράξενο συναίσθημα πως κάποιος ή κάτι τους παρακολουθεί...





Συνδυάζοντας στοιχεία από το “Blair Witch Project” και το “Fire in the Sky”, πρόκειται για μια καθηλωτικά τρομακτική ταινία, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία...





Την παραγωγή υπογράφει ο Gray Frederickson, βραβευμένος με Όσκαρ (1975, Ο Νονός Νο2, μαζί με τους: Francis Ford Coppola και Fred Roos) αλλά και ακόμη μία φορά υποψήφιο για Όσκαρ (1980, Apocalypse Now).


Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Fritz Kiersch, σκηνοθέτης της ταινίας “Ο Δολοφόνος με το δρεπάνι”, του Stephen King



Επίσημη επιλογή και Υποψήφια για Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου του Σικάγο.


Ο Joe Michael Burke γεννήθηκε στο Ιλινόις και τον ανακάλυψε ένας παραγωγός της Fox ο οποίος και τον συμπεριέλαβε σε μια πιλοτική τηλεοπτική παραγωγή. Στο Λος Άντζελες εργάστηκε ως Advertising Art Director κι έχει παίξει σε ταινίες αλλά και σειρές όπως οι: CSI: Miami, Guess Who, CSI: Crime Scene Investigation και JAG.
Ο Cliff De Young ήταν τραγουδιστής των Clear Light στα τέλη του ’60 κι έχει δουλέψει μαζί με τους The Doors, Jimi Hendrix και Janis Joplin. Τον έχουμε δει στο Sunshine, Alias, CSI: Crime Scene Investigation, The Runaway, Melrose Place, JAG, Matlock και αλλού. Το τραγούδι του My Sweet Lady, από το soundtrack της τηλεοπτικής ταινίας Sunshine, έφτασε στο Νο17 των 100 Pop Charts το 1974.
Ο Robert Rusler σε νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες και μετά το σχολείο έγινε ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί στο Weird Science, Ο Μαφιόζος της διπλανής Πόρτας ξαναχτυπά, The Outsiders, Nightmare On Elm Street Part 2: Freddys Revenge, Shag, Babylon 5, 24 κλπ. Επίσης εμφανίστηκε σε ένα διαφημιστικό της Heineken το οποίο σκηνοθέτησε ο βραβευμένος με Όσκαρ Oliver Stone.

Δημοφιλέστερες