Συγκατοικοι Της Συμφορας / Comeback Season
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο νεαρός Σκάιλαρ Έκερμαν είναι αστέρι της τοπικής ομάδας αμερικάνικου ποδοσφαίρου, και όλα τα κορίτσια του σχολείου είναι ερωτευμένα μαζί του. Όμως ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο θα καταστρέψει την καριέρα του και την δημοτικότητα του.
Ο γείτονας του Σκάιλαρ, Γουόλτερ Πιρς, είναι έντιμος οικογενειάρχης, μέχρι που αποκαλύπτεται ότι διατηρεί μία εξωσυζυγική σχέση, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον διώξει από το ίδιο του το σπίτι!
Οι δύο γείτονες δεν συμπαθιούνται καθόλου, λόγω μιας παλιάς σχέσης του Σκάιλαρ με την μία κόρη του Γουόλτερ, Κριστίν, που είχε πληγώσει την καρδιά της. Παρόλα αυτά όμως οι δύο άντρες θα αναπτύξουν μια ιδιότυπη συμμαχία για να βγουν από τα μπλεξίματα που τους ταλαιπωρούν. Ο ‘άστεγος’ πια Γουόλτερ μετακομίζει λοιπόν στο σπίτι του Σκάιλαρ και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξανακερδίσουν τις καρδιές των αγαπημένων τους. Όμως, οι γυναίκες Πιρς είναι ζόρικες και οι δύο συγκάτοικοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να κάνουν κάθε τρέλα για να τις καταφέρουν...

Δημοφιλέστερες