Ντορα Η Μικρη Εξερευνητρια Το Νησι Των Θησαυρων Ν.1 / Dora The Explorer No 1
  • Δευτερεύων τίτλος: Dora The Explorer No 1
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7658
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Σκηνοθεσία: Κρις Γκριφορντ
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2000
  • Διάρκεια: 120'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Show 102: "To Χαμένο Μπλέ Πουλάκι"
Η Ντόρα και ο Μπουτς βρίσκουν ένα νεογέννητο μπλε πουλάκι που έχει πέσει από την φωλιά του. Το καημένο το πουλάκι! Είναι βρεγμένο και παγωμένο και του λείπει η μαμά του. Θα μπορέσουν η Ντόρα και ο Μπουτς να βρούνε στο πουλάκι τη μαμά του; Θα πρέπει να διασχίσουν τις Μπανάνες, να περάσουν από τον λαβύρινθο του Χωραφιού με το Καλαμπόκι, μέχρι να φτάσουν στο Μικρό Μπλε Δέντρο.

Show 103: "Χίκ! Μπούμ! Ωχ!"
Χικ! Μπούμ! Ωχχχ!!! Τί είναι αυτός ο περίεργος ήχος που έρχεται από την Κίτρινη Κοιλάδα; Η Ντόρα και ο Μπουτς θα το εξερευνήσουν. Για να φτάσουν μέχρι εκεί θα πρέπει να περάσουν το Θορυβώδες Ποτάμι και να διασχίσουν στις μύτες των ποδιών τους το Ήσυχο Δάσος.

Show 104: "Οι Παραλίες"
Η Ντόρα παίρνει δώρο στον Μπουτς ένα σωσίβιο για να τον βοηθήσει στο κολύμπι. Ο Μπουτς ενθουσιάζεται και ξεκινάνε με προορισμό την θάλασσα. Πρέπει όμως πρώτα να περάσουν από τον λαβύρινθο της Άμμου (προσοχή στα καβούρια!) και να φτιάξουν το σπασμένο Ξύλινο Δρομάκι.

Show 105: "Το Παγωτό"
Βρ...Βρ...Βρουμ! Η Ντόρα και ο Μπουτς ακούνε το φορτηγάκι με τα παγωτά μα δεν το προλαβαίνουν. Το φορτηγάκι θα σταματήσει ξανά στο Νησί του Κουνελιού. Θα προλάβουν οι πεινασμένοι φίλοι μας να φτάσουν πάνω στην ώρα για την παγωμένη λιχουδιά"; Θα πρέπει να βιαστούν γιατί έχουν μπροστά τους το Φραουλένιο Βουνό και την Σοκολατένια Λίμνη...

Show 106: "Τσαφ - Τσουφ"
Είσαστε έτοιμοι ; Ήρθε η ώρα για τον διαγωνισμό ταχύτητας τρένων! Το πρώτο τρένο που θα φτάσει στον Μεγάλο Κίτρινο Σταθμό κερδίζει μια τεράστια σφυρίχτρα. Ο Αζούλ, το μικρότερο τρενάκι, δεν πιστεύει πως έχει ελπίδες. Έτσι λοιπόν η Ντόρα και ο Μπουτς αποφασίζουν να αγωνιστούν μαζί με τον Αζούλ, περνώντας από το Μεγάλο Βουνό και μέσα από το Σκοτεινό Τούνελ. Θα φτάσουν στον σταθμό πριν από τα άλλα τρένα;

Show 107: "Το Νησί του Θησαυρού"
H Nτόρα και ο Μπουτς βρίσκουν ένα Μπλε Κλειδί το οποίο ανοίγει το μπαούλο ενός μεγάλου θησαυρού! Με την βοήθεια του καλού τους φίλου, Πειρατή Παπαγάλου, θα προσπαθήσουν αφού περάσουν το Δέντρο Φύλακα και την Κροκοδειλένια Λίμνη, να σκάψουν μέχρι να βρουν τον θησαυρό.

Δημοφιλέστερες