Πλανητης Γη Δισκος Ν.3 - Μεγαλες Πεδιαδεσ-Ζουγκλεσ-Ρηχες Θαλασσες / Planet Earth
  • Δευτερεύων τίτλος: Planet Earth
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7860
  • Κατηγορία: Ντοκυμαντερ
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2005
  • Διάρκεια: 150'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Το Θεαματικότερο Ντοκιμαντέρ Όλων των Εποχών Έρχεται για να σας Συναρπάσει!
Το θεαματικότερο Ντοκιμαντέρ όλων των εποχών, γυρισμένο σε High Definition και με εντυπωσιακές λήψεις σας ταξιδεύει σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ και σας δίνει την ευκαιρία βιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις μια οπτικοακουστική εμπειρία που ίσως δεν μπορέσετε να την ξαναζήσετε ποτέ.
Αφήγηση: Ντέιβιντ Αττένμπορο
To Planet Earth αποκαλύπτει τη μαγεία του πλανήτη μας, όπως κανείς δεν την έχει αντικρίσει ποτέ. Τέσσερα χρόνια γυρισμάτων και με προϋπολογισμό πέρα από κάθε φαντασία, το Planet Earth, ξεπέρασε τα όρια οποιουδήποτε συμβατικού ντοκιμαντέρ. Γυρισμένο αποκλειστικά σε High Definition, με επαναστατικές ταχύτατες κάμερες και εναέριες λήψεις, η σειρά καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τις καταπληκτικότερες εικόνες. Μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει μοναδική δράση, δύσβατες περιοχές, και μοναδικές στιγμές από τη ζωή των πιο άγριων και ασύλληπτων πλασμάτων του πλανήτη. Από τις πιο ψηλές βουνοκορφές μέχρι τα πιο βαθιά ποτάμια, το Planet Earth, σας ταξιδεύει μέσα από τις εναλλαγές των εποχών και των τόπων στον καθημερινό αγώνα της Γης για την Επιβίωση. Θα συγκλονιστείτε από την ομορφιά του Πλανήτη Γη.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1: ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ

Οι μεγάλες πεδιάδες είναι η μεγαλύτερη φυσική κατοικία της Γης και καλύπτουν περισσότερο από το ένα τέταρτο του πλανήτη. Καθώς πρόκειται για αχανής εκτάσεις είναι η κατοικία πολλών ζώων που βρίσκονται από την μία άκρη της υδρογείου στην άλλη.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2: ΖΟΥΓΚΛΕΣ

Τα τροπικά δάση είναι οι αποθήκες ενέργειας του φυσικού κόσμου, και παράγουν αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσουν 2,000 πόλης στο μέγεθος της Ν. Υόρκης. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για ν’ ανθίσει η ζωή αλλά η επιβίωση στη ζούγκλα δεν είναι καθόλου εύκολη.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: ΡΗΧΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ

Όπου η γη και η θάλασσα εφάπτονται, οι δυνάμεις της φύσεις δημιουργούν τεράστιες ευκαιρίες για διαφοροποίηση του οικοσυστήματος. Το ζωογόνο φως φτάνει στην άκρη της θάλασσας και βοηθά στην έκρηξη της ζωής. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μετατρέπουν τις ρηχές θάλασσες τις πιο πλούσιες ανάμεσα στους ωκεανούς.

Δημοφιλέστερες