Νοικοκυρες Σε Απογνωση Τριτος Κυκλος Επεισοδια 5=8 / Desperate Housewives Third Season Disc 2
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Third Season Disc 2
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7933
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 240'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά!
Οι Γυναίκες της Οδού «Γουϊστέρια» Επιστρέφουν!
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά! Ζήστε όλα τα επεισόδια του Τρίτου Κύκλου, και βιώστε καινούργια δεδομένα όπως το νέο έρωτα της Σούζαν, το θυελλώδη γάμο της Μπρί με τον Όρσον (Κάιλ Μακλάκλαν) αλλά και την παρουσία μιας επικίνδυνης οντότητας στη γειτονιά. Όλα θα βγουν στη φόρα με αυτή τη θεαματική συλλογή των έξι δίσκων. Πλημυρισμένο με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, συμπεριλαμβανομένου ενός αφιερώματος στα γυρίσματα των επεισοδίων του τελευταίου κύκλου της σειράς όπου οι αποκαλύψεις είναι πολύ περισσότερες.
ΔΙΣΚΟΣ 2:
Επεισόδιο 5: Δεν Είναι Ωραία;
Η Μπρι καταφεύγει σε δραστικά μέτρα για να σταματήσει τη σχέση της Ντανιέλ με το καθηγητή της. Η Τζούλι έλκεται από τον Όστιν και ο Τομ ενημερώνει τη Λινέτ για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια. Η Σούζαν κανονίζει μια εκδρομή για τον Μάικ και η διαμάχη της Γκάμπι με τον Κάρλος αρχίζει να «ανάβει».

Επεισόδιο 6: Αγάπη μου, Πρέπει να Εξομολογηθώ
Η αστυνομία ανακρίνει το Μάικ χωρίς να πιστεύει στην αμνησία του. Η Λινέτ εκνευρίζεται που ο Τομ έκανε τα σχέδια του χωρίς να τη ρωτήσει. Η Σούζαν επισκέπτεται απρόσκλητη ένα πάρτι του Ίαν. Η Μπρι προσπαθεί να αναπλάσει την εικόνα της στο κλαμπ ενώ η Γκάμπι υποψιάζεται την ξαφνική γενναιοδωρία του Κάρλος.

Επεισόδιο 7: Έκρηξη
Η Λινέτ προβληματίζεται από ένα περίεργο όνειρο που είδε για τη Μαίρη Άλις και η Σούζαν προετοιμάζεται για το ταξίδι της στο Παρίσι με τον Ίαν. Η Μπρι κάνει συνταρακτικές αποκαλύψεις στην Κάρολιν. Η Γκάμπι και ο Κάρλος αποφασίζουν να χωρίσουν όμως κανένας από τους δύο δε χαίρεται για αυτή την απόφαση.

Επεισόδιο 8: Παιδιά και Τέχνη
Η Έντι ασχολείται με τη διακόσμηση του σπιτιού του Μάικ και προετοιμάζει την επιστροφή του. Η Λινέτ ετοιμάζει μια τούρτα για τον Αρτ, το γείτονα που της έσωσε τη ζωή, σύντομα όμως θα αρχίσει να τον υποψιάζεται. Η Μπρι προσκαλεί τη μητέρα του Όρσον, τη Γκλόρια, σε δείπνο δημιουργώντας ένταση στο σπίτι. Η Γκάμπι σκέφτεται να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και να συνεχίσει τη καριέρα της ως μοντέλο ενώ η αστυνομία κάνει μια επίσκεψη στο Μάικ.

Δημοφιλέστερες