Νοικοκυρες Σε Απογνωση Τριτος Κυκλος Επεισοδια 9=12 / Desperate Housewives Third Season Disc 3
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Third Season Disc 3
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7934
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 240'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά!
Οι Γυναίκες της Οδού «Γουϊστέρια» Επιστρέφουν!
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά! Ζήστε όλα τα επεισόδια του Τρίτου Κύκλου, και βιώστε καινούργια δεδομένα όπως το νέο έρωτα της Σούζαν, το θυελλώδη γάμο της Μπρί με τον Όρσον (Κάιλ Μακλάκλαν) αλλά και την παρουσία μιας επικίνδυνης οντότητας στη γειτονιά. Όλα θα βγουν στη φόρα με αυτή τη θεαματική συλλογή των έξι δίσκων. Πλημυρισμένο με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, συμπεριλαμβανομένου ενός αφιερώματος στα γυρίσματα των επεισοδίων του τελευταίου κύκλου της σειράς όπου οι αποκαλύψεις είναι πολύ περισσότερες.
ΔΙΣΚΟΣ 3:
Επεισόδιο 9: Όμορφα Κορίτσια
Η Λινέτ επισκέπτεται την αστυνομία για τη δυσπιστία της στον Άρτ, ενώ ο μπάτλερ του Ίαν δεν εγκρίνει τη Σούζαν. Η Γκάμπι αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τις μικρές διεκδικήτριες του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Χιονοστιβάδα. Η ζωή της Μπρι και του Όρσον δυσκολεύει όταν η μητέρα του Όρσον αποφασίζει να μετακομίσει μαζί τους και ο Μάικ αρχίζει να αγχώνεται με τη διαρκή παρουσία της αστυνομίας.

Επεισόδιο 10: Το Θαυμαστό Τραγούδι
Φήμες για τον Άρτ έχουν αναστατώσει τη γειτονιά. Η Γκάμπι θέλει να βγει ραντεβού με τον πατέρα ενός από τα κορίτσια του διαγωνισμού ομορφιάς. Μια σύλληψη στην υπόθεση της Μονίκ καταλήγει σε νεύρα μεταξύ της Μπρι και της Σούζαν. Ο Ίαν ανησυχεί ότι θα χάσει τη Σούζαν εξαιτίας του Μάικ ενώ η αποκάλυψη της ταυτότητας του νέου επιστάτη της Γκλόρια θα εκπλήξει τους πάντες.

Επεισόδιο 11: Όχι Άλλες Κρίσεις, Διαμάχες ή Συγκρούσεις
Η Μπρι διοργανώνει ένα δείπνο για να αποδείξει ότι ο Όρσον δε σκότωσε τη γυναίκα του. Ένας μυστικός θαυμαστής μπλέκεται στη σχέση της Γκάμπι. Η Λινέτ τα βρίσκει σκούρα με τη συμπεριφορά της Κάιλα. Ο Μάικ βρίσκει ένα γνωστό στη φυλακή και η Έντι βρίσκει ένα καινούργιο άτομο που σκέφτεται να μετακομίσει στην οδό Γουϊστέρια.

Επεισόδιο 12 : Όχι Όταν Είμαι Εδω
Η Σούζαν είναι θυμωμένη με την τακτική της Έντι. Ο Μάικ νιώθει υποχρεωμένος στον Πόλ Γιάνγκ ενώ η Γκάμπι ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει την ταυτότητα που μυστικού της θαυμαστή. Η Μπρι επισκέπτεται την Άλμα στο νέο της σπίτι και μια ξαφνική έμπνευση βοηθά τη Λινέτ να αποκτήσει άδεια για αλκοολούχα ποτά, για το μαγαζί του Τομ.
Πρόσθετες Παροχές: Στο Πλατό Με την Εύα, Κομμένες Σκηνές

Δημοφιλέστερες