Νοικοκυρες Σε Απογνωση Τριτος Κυκλος Επεισοδια 13=16 / Desperate Housewives Third Season Disc 4
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Third Season Disc 4
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7935
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 240'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά!
Οι Γυναίκες της Οδού «Γουϊστέρια» Επιστρέφουν!
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά! Ζήστε όλα τα επεισόδια του Τρίτου Κύκλου, και βιώστε καινούργια δεδομένα όπως το νέο έρωτα της Σούζαν, το θυελλώδη γάμο της Μπρί με τον Όρσον (Κάιλ Μακλάκλαν) αλλά και την παρουσία μιας επικίνδυνης οντότητας στη γειτονιά. Όλα θα βγουν στη φόρα με αυτή τη θεαματική συλλογή των έξι δίσκων. Πλημυρισμένο με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, συμπεριλαμβανομένου ενός αφιερώματος στα γυρίσματα των επεισοδίων του τελευταίου κύκλου της σειράς όπου οι αποκαλύψεις είναι πολύ περισσότερες.

ΔΙΣΚΟΣ 4:
Επεισόδιο 13: Έλα Να Παίξουμε
Η Γκάμπι δέχεται να βγει με τον Ζακ, με κάποιο τίμημα. Η Λινέτ δηλώνει στη δουλειά της ότι είναι άρρωστη με απρόσμενες όμως εξελίξεις. Ο Όρσον αντιμετωπίζει την Άλμα, χωρίς όμως να ξέρει ότι μπορεί να του έχει στήσει παγίδα. Η Σούζαν περιμένει τον Ίαν στο νοσοκομείο όμως η κατάσταση της γυναίκας του αρχίζει να χειροτερεύει.

Επεισόδιο 14: Αυτό Το Θυμάμαι
Ο Μάικ κάνει υπνοθεραπεία για να επανέλθει η μνήμη του. Ο Όρσον κάνει εξομολόγηση στη Μπρι. Η Λινέτ και ο Τομ διαφωνούν για τη διοίκηση της πιτσαρίας και η Γκάμπι πέφτει σε κατάθλιψη επειδή είναι μόνη στα γενέθλια της. Η Σούζαν νιώθει ντροπή όταν παρουσιάζεται ως η ερωμένη του Ίαν, στην κηδεία της γυναίκας του και ο Μάικ αντιμετωπίζει το άτομο που πιστεύει ότι σκότωσε τη Μονίκ.

Επεισόδιο 15: Τα Μικρά Πράγματα που Κάνεις με Παρέα
Μια αναλαμπή θυμίζει στον Όρσον τη νύχτα της δολοφονίας της Μονίκ. Ο Ίαν λαμβάνει λάθος κουτί με προσωπικά αντικείμενα στο νοσοκομείο, κάνει όμως μια «άβολη» ανακάλυψη. Δυο προτάσεις γάμου δίνουν άλλο χρώμα στα εγκαίνια της πιτσαρίας του Σκάβο καθώς ο δολοφόνος της Μονίκ έχει βάλει στο στόχαστρο το επόμενο του θύμα την Μπρι.

Επεισόδιο 16: Ο Άντρας μου το Γουρούνι
Ο Μάικ και ο Όρσον απρόθυμα συνάπτουν ανακωχή. Η Σούζαν πέφτει πάνω στο Μάικ στο κοσμηματοπωλείο και ανακαλύπτει ότι ταιριάζουν απόλυτα. Η Γκάμπι πείθεται από τα όμορφα λόγια ενός πολιτικού ενώ η προσοχή της Έντι στρέφεται προς το σπίτι. Όταν η Λινέτ νιώθει πολύ κουρασμένη για να γιορτάσει την επέτειο της, ο Τομ διοργανώνει ένα παιχνίδι πόκερ όπου οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Ίαν και του Μάικ.

Δημοφιλέστερες