Νοικοκυρες Σε Απογνωση Τριτος Κυκλος Επεισοδια 17=20 / Desperate Housewives Third Season Disc 5
  • Δευτερεύων τίτλος: Desperate Housewives Third Season Disc 5
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7936
  • Κατηγορία: Κωμωδια
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2004
  • Διάρκεια: 240'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα 2006: Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
Χρυσή Σφαίρα 2005: Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά (Τέρι Χάτσερ)
4 Βραβεία Emmy® (2005): Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Ηθοποιός (Φελίσιτι Χόφμαν), Καλύτερη Μουσική, Καλύτερο Casting Κωμικής Σειράς
Υποψήφια Σειρά για 9 ακόμα Βραβεία Emmy® (2005)
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά!
Οι Γυναίκες της Οδού «Γουϊστέρια» Επιστρέφουν!
Ήρθε η ώρα για πραγματικές αποκαλύψεις. Η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα «άπλυτα» και οι βρωμιές του παρελθόντος. Ο θεαματικός και εξαίρετος Τρίτος Κύκλος Επεισοδίων της βραβευμένης με Emmy® τηλεοπτικής σειράς έφτασε, με περισσότερο κουτσομπολιό, ζουμερά νέα και σκανδαλώδη μυστικά. Η εκδίκηση γίνεται ολοένα και πιο γλυκιά! Ζήστε όλα τα επεισόδια του Τρίτου Κύκλου, και βιώστε καινούργια δεδομένα όπως το νέο έρωτα της Σούζαν, το θυελλώδη γάμο της Μπρί με τον Όρσον (Κάιλ Μακλάκλαν) αλλά και την παρουσία μιας επικίνδυνης οντότητας στη γειτονιά. Όλα θα βγουν στη φόρα με αυτή τη θεαματική συλλογή των έξι δίσκων. Πλημυρισμένο με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, συμπεριλαμβανομένου ενός αφιερώματος στα γυρίσματα των επεισοδίων του τελευταίου κύκλου της σειράς όπου οι αποκαλύψεις είναι πολύ περισσότερες.
ΔΙΣΚΟΣ 5
Επεισόδιο 17: Βάλε τα Καλά Σου
Η Γκάμπι ξανασκέφτεται την πρόταση του Βίκτορ όταν βλέπει τη γκαρνταρόμπα της πρώην γυναίκας του. Η Λινέτ αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα ένδυσης όταν βλέπει τη στολή εργασίας της πιτσαρίας. Η Σούζαν τα κάνει θάλασσα στην πρώτη επαφή με τους γονείς του Ίαν και η Έντι προσπαθεί να πείσει τον Κάρλος ότι έχει αλλάξει. Ο Μάικ έχει αμφιβολίες για τη θεραπεία αφού σκέφτεται ότι ορισμένες αναμνήσεις καλύτερα να μείνουν ξεχασμένες.

Επεισόδιο 18: Σχέσεις
Ένας νέος υπάλληλος στην πιτσαρία δείχνει ενδιαφέρον για τη Λινέτ. Η Γκάμπι προσπαθεί να κάνει το Βίκτορ να ζηλέψει ενώ η Έντι και ο Κάρλος ψάχνουν ιατρική βοήθεια για τα αποτελέσματα του τρελά αισθησιακού τους «παιχνιδιού». Η μέρα για τη Σούζαν και τον Ίαν θα τελειώσει με μια ανέλπιστη διάσωση.

Επεισόδιο 19: Θεέ μου, Αυτό Είναι Καλό
Η Σούζαν και η Γκάμπι παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον τους. Κάποιες φωτογραφίες θα θέσουν σε κίνδυνο την προεκλογική καμπάνια του Βίκτορ για της δημοτικές εκλογές. Μια ανακάλυψη σε ένα πάρτι γενεθλίων θα δημιουργήσει υποψίες δολοφονίας για ένα κάτοικο της οδού Γουϊστέρια.

Επεισόδιο 20: Κουτσομπολιά
Με τα κουτσομπολιά να είναι σε έξαρση στη γειτονιά σχετικά με το πτώμα που βρέθηκε στο πάρτι, μια νέα βόμβα θα πέσει στο πάρτι αρραβώνων της Γκάμπι. Η Σούζαν επισκέπτεται ένα γιατρό μετά από μια λογομαχία για μια θέση παρκινγκ και ανακαλύπτει ότι πρέπει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση.

Δημοφιλέστερες