Οι Αγνοουμενοι Τριτος Κυκλος Επεισοδιο 1=4 / Lost The Third Season Disc 1
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®
Το Μυστήριο Συνεχίζεται!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Ανακαλύψτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε ένα ακόμα πιο εκρηκτικό τρίτο κύκλο επεισοδίων της πιο συναρπαστικής, περιπετειώδους και πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου. Οι δυνάμεις του νησιού ολοένα αυξάνονται κάνοντας τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο καλό και το κακό ακόμα πιο θολές. Τα στρατόπεδα συγκρούονται και οι χαρακτήρες αλλοιώνονται όταν οι επιζήσαντες της μιας μεριάς του νησιού τελικώς συναντιούνται με τους «Άλλους». Σχεδιάστε την απόδραση σας και ταυτιστείτε με τους πρωταγωνιστές στα 23 επεισόδια του Τρίτου Κύκλου. Διεισδύστε ακόμα πιο βαθιά στα μυστικά του νησιού με αυτή τη μοναδική 7 Disc Set συλλογή που περιλαμβάνει πολύ πλούσιο πρόσθετο υλικό με αφιερώματα και αποκαλύψεις απευθείας από τους σεναριογράφους της σειράς.
ΔΙΣΚΟΣ 1:
Επεισόδιο 1: ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ
Ο Τζακ, η Κέιτ και ο Σώγιερ ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι είναι αιχμάλωτοι των «Άλλων». Οι προσπάθεια του Τζακ να δραπετεύσει θα αποτύχει. Θα του αποκαλύψει όμως μια τρομακτική αλήθεια που ήταν βαθιά κρυμμένη μέσα του.

Επεισόδιο 2: ΓΥΑΛΙΝΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ
Ο Σαϊντ ψάχνει το ιδανικό μέρος για να στείλει τα σήματα καπνού όμως το σχέδιο του θα έχει θανατηφόρες συνέπειες για τον Τζιν και τη Σαν. Η Κέιτ και ο Σώγιερ βρίσκονται πλέον σε διπλανά κελιά και προσπαθούν να σκεφτούν τρόπο για να αποδράσουν. Ο Μπεν κάνει στον Τζακ μια ενδιαφέρουσα προσφορά που δύσκολα θα μπορέσει να αρνηθεί.

Επεισόδιο 3: ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ
Εντελώς αποπροσανατολισμένος και ανήμπορος να μιλήσει, ο Λοκ ξυπνάει ξαφνικά στη μέση της ζούγκλας και αρχίζει να κατασκευάζει ένα μικρό καταφύγιο. Οράματα από το θάνατο του Μπουν τον ταλανίζουν και του αποκαλύπτουν την τοποθεσία του κ. Έκο, καθώς ο Χάρλεϊ ανακαλύπτει τον Ντέσμοντ που όπως φαίνεται έχει μια «υπερφυσική» ικανότητα.

Επεισόδιο 4: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
Στην προσπάθεια του Σώγιερ να δραπετεύσει ο Μπεν χρησιμοποιεί ύπουλα μέσα για να τον αποτρέψει. Οι «Άλλοι» ζητούν από τον Τζακ να εγχειρήσει ένα θύμα πυροβολισμού όμως ένα λάθος στις ακτινογραφίες θα αποκαλύψει ένα τρομακτικό μυστικό.
Σχολιασμός Επεισοδίων: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ

Δημοφιλέστερες