Οι Αγνοουμενοι Τριτος Κυκλος Επεισοδιο 13=16 / Lost The Third Season Disc 4
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®
Το Μυστήριο Συνεχίζεται!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Ανακαλύψτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε ένα ακόμα πιο εκρηκτικό τρίτο κύκλο επεισοδίων της πιο συναρπαστικής, περιπετειώδους και πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου. Οι δυνάμεις του νησιού ολοένα αυξάνονται κάνοντας τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο καλό και το κακό ακόμα πιο θολές. Τα στρατόπεδα συγκρούονται και οι χαρακτήρες αλλοιώνονται όταν οι επιζήσαντες της μιας μεριάς του νησιού τελικώς συναντιούνται με τους «Άλλους». Σχεδιάστε την απόδραση σας και ταυτιστείτε με τους πρωταγωνιστές στα 23 επεισόδια του Τρίτου Κύκλου. Διεισδύστε ακόμα πιο βαθιά στα μυστικά του νησιού με αυτή τη μοναδική 7 Disc Set συλλογή που περιλαμβάνει πολύ πλούσιο πρόσθετο υλικό με αφιερώματα και αποκαλύψεις απευθείας από τους σεναριογράφους της σειράς.
ΔΙΣΚΟΣ 4:
Επεισόδιο 13: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΑΧΑΣΙ
Ο Τζακ λέει στην Κέιτ ότι έχει κάνει συμφωνία με τους «Άλλους» κατά την οποία θα τον αφήσουν να επιστρέψει σπίτι του, όμως ο Λοκ έχει διαφορετική άποψη. Ο Μπεν συνειδητοποιεί ότι ο Λοκ είναι απόλυτα συνδεδεμένος με τη μοίρα του νησιού και του φυλάει μια έκπληξη από το παρελθόν.

Επεισόδιο 14: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ο Χάρλεϊ αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάποιος από το γκρουπ είναι μπλεγμένος με τους μυστηριώδης θανάτους των συντρόφων του. Ο Σώγιερ ανακαλύπτει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι «Άλλοι» είναι πιο κοντά απ’ ότι νόμιζαν. Η Σαν μαθαίνει την αλήθεια για την απαγωγή της.

Επεισόδιο 15: ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ
Οι «Άλλοι» εγκαταλείπουν το κρησφύγετο τους και παίρνουν μαζί τους και το Λοκ. Ο Χάρλεϊ προειδοποιεί το Σώγιερ πως οι υπόλοιποι «Αγνοούμενοι» ψηφίζουν για να τον εξορίσουν. Εντωμεταξύ η Κέιτ και η Τζούλιετ αναγκάζονται να βοηθήσουν η μια την άλλη προκειμένου να επιβιώσουν.

Επεισόδιο 16: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
Ο Σαϊντ, η Κέιτ, ο Τζακ και η Τζούλιετ επιστρέφουν στην κατασκήνωση, χωρίς όμως η υποδοχή να είναι η πιο κατάλληλη. Η Τζούλιετ θυμάται τον καιρό που εκείνη ήρθε στο νησί καθώς και τη σχέση της με τον Μπεν. Και όταν η Κλαιρ αρρωσταίνει, η Τζούλιετ ίσως είναι η μόνη που μπορεί να τη βοηθήσει.
Σχολιασμός Επεισοδίου: ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ

Δημοφιλέστερες