Οι Αγνοουμενοι Τριτος Κυκλος Επεισοδιο 21=23 / Lost The Third Season Disc 6-7
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®
Το Μυστήριο Συνεχίζεται!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Ανακαλύψτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε ένα ακόμα πιο εκρηκτικό τρίτο κύκλο επεισοδίων της πιο συναρπαστικής, περιπετειώδους και πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου. Οι δυνάμεις του νησιού ολοένα αυξάνονται κάνοντας τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο καλό και το κακό ακόμα πιο θολές. Τα στρατόπεδα συγκρούονται και οι χαρακτήρες αλλοιώνονται όταν οι επιζήσαντες της μιας μεριάς του νησιού τελικώς συναντιούνται με τους «Άλλους». Σχεδιάστε την απόδραση σας και ταυτιστείτε με τους πρωταγωνιστές στα 23 επεισόδια του Τρίτου Κύκλου. Διεισδύστε ακόμα πιο βαθιά στα μυστικά του νησιού με αυτή τη μοναδική 7 Disc Set συλλογή που περιλαμβάνει πολύ πλούσιο πρόσθετο υλικό με αφιερώματα και αποκαλύψεις απευθείας από τους σεναριογράφους της σειράς.
ΔΙΣΚΟΣ 6
Επεισόδιο 21: ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
Ο Τζακ καταστρώνει ένα σχέδιο για να καταστρέψει τους «Άλλους» μια και καλή. Ο Ντέσμοντ βλέπει σε όραμα το θάνατο του Τσάρλι. Ο Σαϊντ ανακαλύπτει ένα πιθανό τρόπο διαφυγής από το νησί που χρειάζεται όμως μια μεγάλη θυσία από τον Τσάρλι. Θυσία που θα επιβεβαιώσει το όραμα του Ντέσμοντ.

Επεισόδιο 22: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΕΡΟΣ 1ο
Ο Τζακ και οι υπόλοιποι Αγνοούμενοι καταβάλουν προσπάθειες να επικοινωνήσουν με το πλοίο της Ναόμι. Η Τζιν, ο Σαχίντ και ο Μπερνάρντ στήνουν μια παγίδα που ίσως κοστίσει τις ζωές τους. Ο Ντέσμοντ ψάχνει να βρει τον Τσάρλι και οι «Άλλοι» αρχίζουν να αμφισβητούν τις ηγετικές ικανότητες του Μπεν. Οι αναλαμπές πλέον δεν είναι από το παρελθόν αλλά από το μέλλον.

Επεισόδιο 23: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΕΡΟΣ 2ο
Η μάχη ενάντια στους «Άλλους» θα αποβεί μοιραία. Ο Χάρλεϊ αναλαμβάνει μια αποστολή για να σώσει τη ζωή των φίλων του. Εντωμεταξύ ο Τζακ πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση από την οποία κρέμονται οι ζωές φίλων αλλά και εχθρών του. Οι εικόνες από το μέλλον θα είναι καθοριστικές για τη μοίρα των «Αγνοούμενων».

ΔΙΣΚΟΣ 7
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Ο Κόσμος Των «Άλλων»
Αφιέρωμα Στη Φυλή με την Εβάντζελιν Λίλι
Τα Flashbacks Των Αγνοούμενων
Οι Τοποθεσίες Της Σειράς
Μια Μέρα Με Τους Αγνοούμενους
Το Video Game
Φτιαγμένοι Από Πηλό: Τα Παιχνίδια του Τοντ Μακφάρλαν
Κομμένες Σκηνές
Αστείες Σκηνές
Ηχητικοί Σχολιασμοί και πολλά άλλα!

Δημοφιλέστερες