Οι Αγνοουμενοι Κυκλος Τεταρτος Επεισοδιο 4=7 / Lost The Fourth Season Disc 2
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ο τέταρτος κύκλος του LOST είναι εδώ. Συναρπαστικός όσο ποτέ, με ασυναγώνιστη ένταση, και αποκλειστικές πρόσθετες παροχές που θα σας καθηλώσουν. Βυθιστείτε σε ένα συγκλονιστικό κόσμο μυστηρίου, όπου όλα ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή.

Έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από τη μοιραία συντριβή, και οι επιζώντες της πτήσης Oceanic 815 έρχονται αντιμέτωποι με μία συνταρακτική ανακάλυψη. Υπάρχει κάτι περισσότερο επικίνδυνο από το νησί. Οι άνθρωποι που ήρθαν για να τους σώσουν.
Μοιραστείτε την αγωνία τους σε αυτή την μοναδική 6-Disc Συλλογή, όπου οι αναμνήσεις του παρελθόντος, τα όρια του κινδύνου, και τα παιχνίδια του μυαλού στήνουν παγίδες που κόβουν την ανάσα. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία της τηλεοπτικής σειράς που καθήλωσε ολόκληρο τον κόσμο, μαζί με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές μόνο στο .
DISC 2
Επεισόδιο 4: Κρυμμένα Μυστικά
Η ανάγκη της Κέιτ να αποσπάσει πληροφορίες από τον Μάιλς διακινδυνεύει την σχέση της τόσο με τον Λοκ όσο και με τον Σόγιερ. Μία ματιά στο μέλλον μας μεταφέρει σε ένα δικαστήριο του Λος Άντζελες όπου η Κέιτ δικάζεται.

Επεισόδιο 5: Αλλεπάλληλα Ερωτήματα
Ο Ντέσμοντ και ο Σαγίντ κατευθύνονται προς το πλοίο μέσα σε ένα ελικόπτερο, όμως πέφτουν σε αναταράξεις. Μια ματιά στο παρελθόν μας δείχνει τον Ντέσμοντ να εκπαιδεύεται στην στρατιωτική του βάση, κι έπειτα με μια γρήγορη επαναφορά τον βλέπουμε πάνω στο πλοίο. Την ίδια ώρα στην παραλία ο Φάραντεϊ ψάχνει απεγνωσμένα το ημερολόγιό του, ενώ ο Τζακ θέλει να μάθει γιατί ο Ντέσμοντ υποφέρει από παρενέργειες.

Επεισόδιο 6: Η Άλλη Γυναίκα
Η Τζούλιετ δέχεται μία ανεπιθύμητη επίσκεψη που της μεταφέρει οδηγίες από τον Μπεν. Πρέπει να βρει την Σαρλότ και τον Φάραντεϊ, και να τους εμποδίσει από το να εκπληρώσουν την αποστολή τους, χρησιμοποιώντας κάθε απαραίτητο μέσο. Εν τω μεταξύ ο Μπεν προειδοποιεί τον Λοκ για ανταρσία και του προτείνει μία δελεαστική συμφωνία.

Επεισόδιο 7: Αναπάντεχες Αποκαλύψεις
Η Σαν αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν της όταν η Τζούλιετ αποκαλύπτει μια αναπάντεχη είδηση στον Τζιν. Την ίδια στιγμή, ο Σαγίντ και ο Ντέσμοντ αρχίζουν να καταλαβαίνουν την αποστολή του πληρώματος του πλοίου όταν γνωρίζουν τον καπετάνιο του. Μια γρήγορη ματιά στο μέλλον μας δείχνει την Σαν στο νοσοκομείο να περιμένει τον Τζιν, καθώς έχει επιπλοκές εγκυμοσύνης.

Δημοφιλέστερες