Το Συμπλεγμα Μπαντερ Μαινχοφ / The Baader Meinhof Complex
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Από τον Μπερντ Άιχινγκερ, τον διάσημο Γερμανό παραγωγό επιτυχιών, όπως "Το Όνομα του Ρόδου", "Η Πτώση" και "Το Άρωμα: Η Ιστορία ενός Δολοφόνου", έρχεται ένα πολιτικό θρίλερ στην παράδοση της γερμανικής σχολής που δημιούργησε το "Οι Ζωές των Άλλων".
Στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ο βετεράνος Ούλι Έντελ και το καστ πλαισιώνουν η Μαρτίνα Γκέντεκ ("Οι Ζωές των Άλλων"), ο Μόριτζ Μπλάιμπτροϊ ("Το Πείραμα") και ο Μπρούνο Γκαντζ ("Ο Άνθρωπος της Ματζουρίας").

Φονικές βομβιστικές επιθέσεις απειλούν την εύθραυστη γερμανική δημοκρατία, τη δεκαετία του '70 . Μια ομάδα ανταρτών, με αρχηγούς τον Αντρέας Μπάαντερ και την Ούλρικε Μάινχοφ, έχουν ξεκινήσει ένοπλη μυστική επανάσταση εναντίον ενός νέου είδους φασισμού που αναδύεται: του αμερικανικού ιμπεριαλισμού που υποστηρίζεται από τις γερμανικές κυβερνήσεις. Με στόχο μια πιο ανθρώπινη και δίκαιη κοινωνία, η επαναστατική ομάδα γίνεται όλο και πιο απάνθρωπη, ενώ στο βάθος υπάρχει ένας άνθρωπος που την κατανοεί: ο επικεφαλής των γερμανικών αστυνομικών δυνάμεων.

Δημοφιλέστερες