Πεθαινω Για Σενα / Pethaino Gia Sena!
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Μια κωμωδία βασισμένη στο πολύ επιτυχημένο θεατρικό έργο "Μαμά μη Τρέχεις" της Ελένης Ράντου, που διήνυσε 3 θεατρικές σεζόν (2002-2005) και έκανε ρεκόρ εισιτηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μια "τυπική" ελληνική οικογένεια μπλέκεται στα δίχτυα του έρωτα. Ένα ερωτικό τρίγωνο, ίσως και... τετράγωνο, αναστατώνει τα μέλη μιας οικογένειας με προβλήματα επικοινωνίας που κανένα "οικογενειακό... πακέτο" δε μπορεί να λύσει.
Μητέρα,πρώην χορεύτρια, που διδάσκει ταγκό σε σχολή χορού και ο έφηβος γιος της που ψάχνει την ερωτική του ταυτότητα θα αποτελέσουν τις δυο πλευρές ενός τριγώνου! Πατέρας τροχονόμος με έφεση στη στιχουργική βρίσκει την πηγή της έμπνευσής του στον αντίζηλό του και εραστή της γυναίκας του, θα αποτελέσουν τις άλλες δύο πλευρές του... τετραγώνου! Και μια γιαγιά κουφή που ζει αγκαλιά με το κινητό της, είναι ίσως η μόνη που ακούει τη μπόρα που έρχεται. Όλοι μπλέκονται σε μια ιστορία δολοφονικής αγάπης και τρυφερού μίσους. Το κομφούζιο κορυφώνεται μ' έναν απροσδόκητο θάνατο. Ή μήπως φόνο;

Δημοφιλέστερες