Πλαστικη Ομορφια Περιοδος 3 Δισκος 1 1=2 / Nip Tuck Season 3 Disc 1
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Oι περιπέτειες και οι χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής συνεχίζονται στον τρίτο κύκλο της πασίγνωστης πλέον σειράς Πλαστική Ομορφιά.
Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων καταλυτικό χαρακτήρα στη ζωή των γιατρών Σων και Κρίστιαν αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών μας παίζει ο Χαράκτης, ένας επικίνδυνος κακοποιός ο οποίος επιτίθεται στα θύματά του και τα χαρακώνει στο πρόσωπο. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Κρίστιαν, ο οποίος αναγκάζεται να σταματήσει για λίγο καιρό λόγω αργής ανάρρωσης από τις επεμβάσεις, αναγκάζοντας τον Σων να προσλάβει νέο συνέταιρο, ο οποίος με τη σειρά του θα δυσκολέψει πολύ την ζωή των γιατρών. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε επεισόδιο της περιόδου, καθώς ο Χαράκτης παγιδεύει τον Κρίστιαν ώστε να συλληφθεί από την αστυνομία στη θέση του. Όμως, όσο εξελίσσονται τα γεγονότα και η ταυτότητα του Χαράκτη αρχίζει να αποκαλύπτεται, όλοι οι πρωταγωνιστές μας θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

ΔΙΣΚΟΣ 1
Επεισόδιο 1: Μόμμα Μπόουν
Σενάριο: Ράϊαν Μέρφι
Σκηνοθεσία: Έλοντι Κιν
Σκηνές από το Χειρουργείο
Μεγάλα προβλήματα: Η Τζούλια θέλει να πάρει διαζύγιο, ο Σων προσλαμβάνει νέο συνέταιρο εξαιτίας της αργής ανάρρωσης του Κρίστιαν μετά την επίθεση του Χαράκτη, ενώ μία εξαιρετικά παχύσαρκη γυναίκα, η οποία έχει καθηλωθεί κυριολεκτικά στον καναπέ της, χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση…

Επεισόδιο 2: Κίκι
Σενάριο: Λυν Γκρίν & Ρίτσαρντ Λεβίν
Σκηνοθεσία: Έλοντι Κιν
Εάν οι γιατροί καταφέρουν να εξαφανίσουν την ουλή από το πρόσωπο της Κίκι, τότε ίσως ο αγαπημένος της την δεχτεί πίσω. Η Κίκι είναι ένας γορίλας. Ένα μέλος συμμορίας θέλει να αφαιρέσει τα τατουάζ σε σχήμα δάκρυ που έχει στο σώμα του, τη στιγμή που ο Ματ, μαθαίνοντας για την εγχείρηση της Άβα, προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί της.

Δημοφιλέστερες