Πλαστικη Ομορφια Περιοδος 3 Δισκος 2 3=5 / Nip Tuck Season 3 Disc 2
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Oι περιπέτειες και οι χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής συνεχίζονται στον τρίτο κύκλο της πασίγνωστης πλέον σειράς Πλαστική Ομορφιά.
Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων καταλυτικό χαρακτήρα στη ζωή των γιατρών Σων και Κρίστιαν αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών μας παίζει ο Χαράκτης, ένας επικίνδυνος κακοποιός ο οποίος επιτίθεται στα θύματά του και τα χαρακώνει στο πρόσωπο. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Κρίστιαν, ο οποίος αναγκάζεται να σταματήσει για λίγο καιρό λόγω αργής ανάρρωσης από τις επεμβάσεις, αναγκάζοντας τον Σων να προσλάβει νέο συνέταιρο, ο οποίος με τη σειρά του θα δυσκολέψει πολύ την ζωή των γιατρών. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε επεισόδιο της περιόδου, καθώς ο Χαράκτης παγιδεύει τον Κρίστιαν ώστε να συλληφθεί από την αστυνομία στη θέση του. Όμως, όσο εξελίσσονται τα γεγονότα και η ταυτότητα του Χαράκτη αρχίζει να αποκαλύπτεται, όλοι οι πρωταγωνιστές μας θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

ΔΙΣΚΟΣ 2
Επεισόδιο 3: Ντέρεκ, Άλεξ και Γκάρυ
Σενάριο: Μπράντ Φάλτσακ
Σκηνοθεσία: Κρέγκ Ζίσκ
Σκηνές από το Χειρουργείο
Τα δύο αδέρφια αρχίζουν να τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά, τη στιγμή που τα πρόσωπα δύο νεαρών είναι κολλημένα στα οπίσθια ενός τρίτου ατόμου. Εν τω μεταξύ η συνεχιζόμενη κρίση του Ματ, τον οδηγεί στα άκρα και η οικογένεια ΜακΝαμάρα βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπη με διαφωνίες.

Επεισόδιο 4: Ρία Ρέινολντς
Σενάριο: Τζένιφερ Σόλτ
Σκηνοθεσία: Γκριρ Σέφαρντ
Μία γυναίκα, θέλοντας να επαναφέρει τη μνήμη του συζύγου της, που πάσχει από Αλτζχάιμερ, ζητά να κάνει εγχείρηση προσώπου. Ο Ματ δίνει μία περιοριστικότατη διαταγή στον Σων, τη στιγμή που ένα αυτοανακυρησσόμενο θύμα του Χαράκτη, ίσως και να μην αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα.

Επεισόδιο 5: Γκράνβιλ Τραπ
Σενάριο: Σών Τζαμπλόνσκι
Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ποντέσβα
Εμφανίζεται ακόμα ένα θύμα του Χαράκτη και αυτή τη φορά η αστυνομία συλλαμβάνει άμεσα τον ύποπτο των συνεχόμενων επιθέσεων. Το όνομα του υπόπτου: Κρίστιαν Τρέι.

Δημοφιλέστερες