Πλαστικη Ομορφια Περιοδος 3 Δισκος 3 6=8 / Nip Tuck Season 3 Disc 3
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Oι περιπέτειες και οι χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής συνεχίζονται στον τρίτο κύκλο της πασίγνωστης πλέον σειράς Πλαστική Ομορφιά.
Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων καταλυτικό χαρακτήρα στη ζωή των γιατρών Σων και Κρίστιαν αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών μας παίζει ο Χαράκτης, ένας επικίνδυνος κακοποιός ο οποίος επιτίθεται στα θύματά του και τα χαρακώνει στο πρόσωπο. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Κρίστιαν, ο οποίος αναγκάζεται να σταματήσει για λίγο καιρό λόγω αργής ανάρρωσης από τις επεμβάσεις, αναγκάζοντας τον Σων να προσλάβει νέο συνέταιρο, ο οποίος με τη σειρά του θα δυσκολέψει πολύ την ζωή των γιατρών. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε επεισόδιο της περιόδου, καθώς ο Χαράκτης παγιδεύει τον Κρίστιαν ώστε να συλληφθεί από την αστυνομία στη θέση του. Όμως, όσο εξελίσσονται τα γεγονότα και η ταυτότητα του Χαράκτη αρχίζει να αποκαλύπτεται, όλοι οι πρωταγωνιστές μας θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

ΔΙΣΚΟΣ 3
Επεισόδιο 6: Φρακενλάουρα
Σενάριο: Χάνκ Τσίλτον
Σκηνοθεσία: Μίκαελ Μ. Ρόμπιν
Σκηνές από το Χειρουργείο
Φτάνοντας στον πάτο. Η επιχείρηση πέφτει κατακόρυφα μετά την σύλληψη του Κρίστιαν κι έτσι οι χειρούργοι αναλαμβάνουν δουλειές που μόνο να τις απεύχονται θα μπορούσαν. Ανάμεσα σε αυτές: Η διόρθωση της εργασίας ενός τεχνικού νεκροθαλάμου, ο οποίος ένωσε τα κομμάτια μιας πεθαμένης κοπέλας προκειμένου να δημιουργήσει το κορίτσι των ονείρων του…

Επεισόδιο 7: Μπεν Γουάιτ
Σενάριο: Λυν Γκρίν & Ρίτσαρντ Λεβίν
Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ποντέσβα
Ένας άντρας με Διαταραχή Ταυτότητας της Σωματικής του Ακεραιότητας χρειάζεται εγχείρηση στο πόδι. Ο Σων αναζητά την ολοκλήρωσή του, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων, ενώ η επιχείρηση spa της Τζούλια εμπορεύεται μία καινούργια κρέμα προσώπου με ένα νέο ενεργό συστατικό.

Επεισόδιο 8: Τόμμυ Μπόλτον
Σενάριο: Μπράντ Φάλτσακ
Σκηνοθεσία: Γκάι Φέρλαντ
Οικογενειακοί δεσμοί. Ο Σων χωρίς να γνωρίζει τον κίνδυνο, φιλοξενεί την Μορέτις. Ο Κρίστιαν προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την μητέρα του, η Τζούλια έλκεται από τον Κουέντιν και ένα αγόρι με Σύνδρομο Ντάουν επιθυμεί να μοιάζει περισσότερο με την οικογένειά του.

Δημοφιλέστερες