Πλαστικη Ομορφια Περιοδος 3 Δισκος 5 11=13 / Nip Tuck Season 3 Disc 5
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Oι περιπέτειες και οι χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής συνεχίζονται στον τρίτο κύκλο της πασίγνωστης πλέον σειράς Πλαστική Ομορφιά.
Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων καταλυτικό χαρακτήρα στη ζωή των γιατρών Σων και Κρίστιαν αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών μας παίζει ο Χαράκτης, ένας επικίνδυνος κακοποιός ο οποίος επιτίθεται στα θύματά του και τα χαρακώνει στο πρόσωπο. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Κρίστιαν, ο οποίος αναγκάζεται να σταματήσει για λίγο καιρό λόγω αργής ανάρρωσης από τις επεμβάσεις, αναγκάζοντας τον Σων να προσλάβει νέο συνέταιρο, ο οποίος με τη σειρά του θα δυσκολέψει πολύ την ζωή των γιατρών. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε επεισόδιο της περιόδου, καθώς ο Χαράκτης παγιδεύει τον Κρίστιαν ώστε να συλληφθεί από την αστυνομία στη θέση του. Όμως, όσο εξελίσσονται τα γεγονότα και η ταυτότητα του Χαράκτη αρχίζει να αποκαλύπτεται, όλοι οι πρωταγωνιστές μας θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

ΔΙΣΚΟΣ 5
Επεισόδιο 11: Άμπυ Μέις
Σενάριο: Χάνκ Τσίλτον
Σκηνοθεσία: Μίκαελ Μ. Ρόμπιν
Αυτοπεποίθηση ώρα μηδέν. Ο Κρίστιαν λέει πως δεν ενοχλήθηκε που η Κίμπερ τον παράτησε κατά την διάρκεια του μυστηρίου, όμως οι πράξεις του δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Ο Σων γίνεται έξαλλος από την δίωξη της Τζούλια από τον Κουεντίν.

Επεισόδιο 12: Σαλ Περρί
Σενάριο: Λυν Γκρίν & Ρίτσαρντ Λεβίν
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Νάττερ
Ένα αεροπλάνο συντρίβεται και ο Σων, η Τζούλια και ο Κρίστιαν βρίσκονται ανάμεσα στους εθελοντές που σπεύδουν να δουλέψουν με τους επιζώντες. Ανάμεσα στους δηλωμένους επιβάτες της πτήσης βρίσκεται και η μητέρα της Τζούλια.

Επεισόδιο 13: Τζόυ Κρίνγκλ
Σενάριο: Σών Τζαμπλόνσκι & Τζένιφερ Σόλτ
Σκηνοθεσία: Γκριρ Σέφαρντ
Σκηνές από το Χειρουργείο
Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή! Η Τζούλια έρχεται αντιμέτωπη με μία απρόσμενη εγκυμοσύνη. Την ίδια στιγμή, ο κύριος και η κυρία Κρίνγκλ μένουν έκπληκτοι όταν ανακαλύπτουν πως η κυρία Κρίνγκλ είναι έγκυος χωρίς να το γνωρίζει - αποτέλεσμα ενός προ δεκαετίας μυστικού της.

Δημοφιλέστερες