Πλαστικη Ομορφια Περιοδος 3 Δισκος 14=15 / Nip Tuck Season 3 Disc 6
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Oι περιπέτειες και οι χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής συνεχίζονται στον τρίτο κύκλο της πασίγνωστης πλέον σειράς Πλαστική Ομορφιά.
Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων καταλυτικό χαρακτήρα στη ζωή των γιατρών Σων και Κρίστιαν αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών μας παίζει ο Χαράκτης, ένας επικίνδυνος κακοποιός ο οποίος επιτίθεται στα θύματά του και τα χαρακώνει στο πρόσωπο. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Κρίστιαν, ο οποίος αναγκάζεται να σταματήσει για λίγο καιρό λόγω αργής ανάρρωσης από τις επεμβάσεις, αναγκάζοντας τον Σων να προσλάβει νέο συνέταιρο, ο οποίος με τη σειρά του θα δυσκολέψει πολύ την ζωή των γιατρών. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε επεισόδιο της περιόδου, καθώς ο Χαράκτης παγιδεύει τον Κρίστιαν ώστε να συλληφθεί από την αστυνομία στη θέση του. Όμως, όσο εξελίσσονται τα γεγονότα και η ταυτότητα του Χαράκτη αρχίζει να αποκαλύπτεται, όλοι οι πρωταγωνιστές μας θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

ΔΙΣΚΟΣ 6
Επεισόδιο 14: Τσέρυ Πεκ
Σενάριο: Μπραντ Φάλτσακ & Χανκ Τσίλτον
Σκηνοθεσία: Κρέγκ Ζισκ
Θεραπεία: Ο Ματ γίνεται φίλος με έναν από τους πελάτες του και η Κίμπερ, παραμορφωμένη από τον Χαράκτη , εντοπίζεται και υπόκειται σε παλινορθωτικές διαδικασίες. Αποκάλυψη: Η Κιτ φέρνει στο φως ενδείξεις που σοκάρουν και ταυτόχρονα αποδεικνύουν πως ο Κουεντίν δεν είναι ο Χαράκτης.

Επεισόδιο 15: Κουεντίν Κόστα
Σενάριο & Σκηνοθεσία: Ράϊαν Μέρφι
Αναρωτηθήκατε. Όλοι αναρωτηθήκαμε. Ορίστε λοιπόν και η απάντηση: Η ταυτότητα του Χαράκτη. Η αποκάλυψη όμως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και φυσικά ο κίνδυνος παραμονεύει. Εν τω μεταξύ ο Ματ και η Τσέρυ υπόκεινται σε μία επίπονη διαδικασία.

Δημοφιλέστερες