Starkweather
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Μοναδική κινηματογραφική παραγωγή της αληθινής ιστορίας του κατά συρροή δολοφόνου Charles Starkweather, που ενέπνευσε πολλές ταινίες όπως το Natural Born Killers, True Romance, California.

Πριν ο κόσμος γνωρίσει τους σύγχρονους κατα συρροή δολοφόνους , Ted Bundy, Charles Manson,Jeffrey Dahmer, ο μόλις 19 ετών Charles Starkweather και η 14χρονη φίλη του Caril Ann Fugate, ένα θανάσιμο δίδυμο, θέτουν την Αμερική σε κατάσταση πανικού σκοτώνοντας εν ψυχρώ, το 1958 , 11 άτομα μέσα σε 3 μήνες, δίχως προφανείς λόγους στις πολιτείες της Nebraska και του Wyoming.
Σε μία εποχή όπου η νεανική εξέγερση βρίσκεται στο απόγειό της και πρότυπα όπως του Elvis Priesly και του James Dean κατακλύζουν τις κινηματογραφικές οθόνες και τις καρδιές των εφήβων επαναστατών, ο Starkweather θεωρήθηκε ως απειλή όχι μόνο για την ασφάλεια του κοινού αλλά και για την μεγαλύτερη κοινωνικά τάξη.

Ο Bruce Springsteen αφιέρωσε το τραγούδι Nebraska στους συγγενείς των θυμάτων. Ακόμη και ο Stephen King επηρεάστηκε έντονα και έχει ενσωματώσει στα έργα του πολλές παραλλαγές της προσωπικότητας του Starkweather.

Δημοφιλέστερες