Το Τρενο Της Λυτρωσης / The Sunset Limited
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Τίποτα δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο.
Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο έργο του Bραβευμένου με Πούλιτζερ Συγγραφέα ΚΟΡΜΑΚ ΜακKΑΡΘΙ

Aπό τον Κόρμακ ΜακΚάρθι, συγγραφέα των Καμία Πατρίδα Για τους Μελλοθάνατους και Ο Δρόμος, έρχεται ένα νέο εκπληκτικό δράμα δύο χαρακτήρων βασισμένο στις επιλογές που κάνουν οι άνθρωποι και επηρεάζουν τη ζωή τους για πάντα. Να συνεχίσουν να προσπαθούν ή να παραδοθούν στην απελπισία.

Με φόντο ένα απλό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, η ιστορία επικεντρώνεται σε δυο πολύ διαφορετικούς άνδρες, ένα μαύρο πρώην κατάδικο φυλακών (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον) που υποστηρίζει ότι ακούει τη φωνή του Χριστού και ένα λευκό καθηγητή (ο Βραβευμένος μεOscar® Τόμυ Λη Τζόουνς*) τον οποίο σώζει από την απόπειρά του να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου Σάνσετ Λίμιτιντ.

Αυτό που ακολουθεί είναι μια λεκτική αντιπαράθεση φιλοσοφικού περιεχομένου με πολύ υψηλά ρίσκα – μπορεί ο Μπλακ να πείσει τον Γουάιτ ότι η ζωή είναι πολύτιμη ώστε να μην αυτοκτονήσει μπροστά στο The Sunset Limited; Και ενώ οι ψυχές απογυμνώνονται και τα μυστικά αποκαλύπτονται, η πίστη του Μπλακ κλονίζεται σιγά σιγά μπροστά στη λογική επιχειρηματολογία που παραθέτει ο Γουάιτ για έναν κόσμο που βυθίζεται όλο και περισσότερο στη σήψη και την παρακμή.

Η αντιπαράθεση θα τους οδηγήσει και τους δυο σε ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα που θα σας αφήσει προβληματισμένους ακόμα και μετά το τέλος της ταινίας.

Δημοφιλέστερες