Το Δωματιο Του Τρομου / The Killing Room
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Είσαι, αυτό που νομίζεις ότι είσαι…
ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!
Το πολυτιμότερο όπλο που θέλει η κάθε χώρα, είναι ο έλεγχος του ανθρώπινου μυαλού!!!

Tρεις άντρες και μία γυναίκα, άγνωστοι μεταξύ τους, συμφωνούν να συμμετέχουν εθελοντικά σε μία ψυχολογική έρευνα. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι εν αγνοία τους έχουν γίνει αντικείμενα ενός παράνομου και άκρως απόρρητου κυβερνητικού προγράμματος που σκοπό έχει να προσδιορίσει τα όρια ελέγχου του ανθρώπινου μυαλού. Καθώς το πείραμα εξελίσσεται με τους απρόθυμους πλέον συμμετέχοντες, το αποστειρωμένο λευκό δωμάτιο όπου έχουν κλειστεί, μετατρέπεται σε μία εφιαλτική φυλακή, όπου σκοπός γίνεται μόνο η επιβίωση!!!

Η ταινία είναι βασισμένη στη θεωρία ύπαρξης του παράνομου προγράμματος ελέγχου του ανθρώπινου νου, MK-ULTRA που δημιουργήθηκε από τη C.I.A. στη δεκαετία του ’50.

Συγκεκριμένες νοητικές και εγκεφαλικές λειτουργίες εγείρονταν με τη χρήση φαρμάκων και ναρκωτικών ουσιών προκειμένου να επιτευχθεί η χειραγώγηση του ατόμου και η μεθοδευμένη εκδήλωση διαφόρων μορφών συμπεριφοράς.

Περισσότεροι από 2.000.000 Αμερικανοί είχαν προγραμματιστεί με την μέθοδο Νοητικού Προγραμματισμού από το 1947, όπως παραδέχτηκε επίσημα η CIA το 1970.

Δημοφιλέστερες