True Detective Season 1 Disk N.2 Epis 4-6
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Το 1995, οι Αστυνομικοί Μάρτι Χαρτ (Γούντυ Χάρελσον) και Ραστ Κολ (ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχι), συνεργάτες στο Τμήμα Έρευνας Εγκλήματος της Λουιζιάνα, αναλαμβάνουν την αποστολή να εξιχνιάσουν έναν μακάβριο φόνο από έναν δολοφόνο με επικίνδυνες τάσεις στον αποκρυφισμό. Καθώς προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τα μυστικά αυτού του περίεργου εγκλήματος, οι δικές τους ζωές συγκρούονται και εξελίσσονται με απρόσμενες, μερικές φορές καταστροφικές προεκτάσεις. Το 2012, όταν μια παρόμοια υπόθεση οδηγεί σε έρευνα της αρχικής δολοφονίας του ’95 από δύο νέους αστυνομικούς, ο Μάρτι και ο Ραστ θα διηγηθούν ο καθένας τη δική του ιστορία της έρευνας, των ζωών τους και της αλληλεπίδρασης που είχαν μεταξύ τους ως αστυνομικοί, φίλοι και άντρες. Μια σειρά με συναρπαστικούς χαρακτήρες που οι κριτικοί χαρακτήρισαν ως μοναδικά καθηλωτική και διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη τηλεοπτική σειρά έχει προβληθεί ποτέ αποσπώντας ήδη 12 Υποψηφιότητες για τα Βραβεία Έμμυ.

BONUS FEATURES

Στα Γυρίσματα του True Detective
Πίσω από τις κάμερες συνεντεύξεις με το καστ και το συνεργείο συμπεριλαμβανομένων αποσπασμάτων που δεν προβλήθηκαν
Εφ’ Όλης της Ύλης με τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντυ Χάρελσον
Αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους σταρ σχετικά με τα γυρίσματα της σειράς
Μια Συζήτηση με τους Νικ Πιτζολάτο και Τι Μπόουν Μπέρνετ
Μια εις βάθος συζήτηση με τον δημιουργό της σειράς/ τον παραγωγό / τον σεναριογράφο και τον θρυλικό συνθέτη της σειράς και τον κεντρικό ρόλο που έπαιξε η μουσική.
Εντός του Επεισοδίου
Ο Νικ Πιτζολάτο και ο σκηνοθέτης Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα μοιράζονται τις σκέψεις τους για την ανάπτυξη των χαρακτήρων και προσφέρουν πληροφορίες για κάθε επεισόδιο
Δύο Ηχητικοί Σχολιασμοί
Με τους Νικ Πιτζολάτο, Τι Μπόουν Μπέρνετ και
τον Παραγωγό Σκοτ Στίβενς
Κομμένες Σκηνές
Ακυκλοφόρητο υλικό από τη σειρά

Δημοφιλέστερες