Ο Μικρος Νικολας 12 Ειμαι Ο Καλυτερος / Le Petit Nicolas 12
  • Δευτερεύων τίτλος: Le Petit Nicolas 12
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D12368
  • Κατηγορία: Παιδικο
  • Γλώσσα: Ελληνικα
  • Υπότιτλοι: Οχι
  • Ηχος: Dolby Digital
  • Παραγωγή: 2014
  • Διάρκεια: 91'
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Οι Μπαμπάδες Είναι Φίλοι
Ο πατέρας του Νικόλα λέει στον γιο του ότι συνάντησε τον πατέρα του Εντ στο γραφείο και έχουν αναλάβει μία σημαντική υπόθεση μαζί. Έτσι, την επόμενη μέρα στο σχολείο, ο Νικόλας σπεύδει να πει στον φίλο του, τον Εντ, πόσο χαίρεται που οι μπαμπάδες τους είναι φίλοι.
Το Παζλ
Ο κύριος Μουσμπούμ, το αφεντικό του πατέρα του Νικόλα, θα έρθει να δειπνήσει αύριο το βράδυ μαζί τους. Έτσι, ο πατέρας του Νικόλα θεωρεί πως θα ήταν καλό να φτιάξουν το παζλ που του χάρισε και να του το δείξουν ολοκληρωμένο. Το παζλ, όμως, είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι περίμεναν!
Είμαι ο Καλύτερος
O Νικόλας πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στην ορθογραφία. Έκανε μόνο επτά λάθη, λιγότερα και από τον Ανιάν! Ο Νικόλας σπεύδει να ανακοινώσει τα καλά νέα στους γονείς του και διεκδικεί το δώρο που του υποσχέθηκαν, ένα ηλεκτρικό τρενάκι.
Το Ματς
Ο πατέρας του Νικόλα παρακολουθεί τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο και αρχίζει να δίνει συμβουλές στην ομάδα του Νικόλα. Η τελευταία προηγείται στο σκορ, με αποτέλεσμα ο Ζοφρί, από την αντίπαλη ομάδα, να αρχίσει την γκρίνια.
Τα Σημάδια
O Ρουφούς εγκαινιάζει ένα παιχνίδι στην αυλή του σχολείου. Πρέπει τα παιδιά να αφήσουν σημάδια στο έδαφος, όπως έκαναν οι Ινδιάνοι στα γουέστερν και να εντοπίσουν τους αιχμάλωτους, που κρατούνται από τους εχθρούς.
Ο πατέρας του Ζοφρί δίνει ένα νέο παιχνίδι στον γιο του, ένα όμορφο ιστιοφόρο με πανιά! Ο Νικόλας και οι φίλοι του τον ακολουθούν στη λίμνη, όπου θα το ρίξουν. Ο Νικόλας και η Λουιζέτ θέλουν πολύ να το δοκιμάσουν, ο Ζοφρί όμως δεν τους το δίνει και επιμένει ότι είναι δικό του και δεν θέλει να το μοιράζεται.
Η Φωτογραφική Μηχανή
Ο πατέρας του Νικόλα αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή. Ο Νικόλας του ζητάει να τη δανειστεί για να τη δείξει στους φίλους του και να τραβήξει μερικές φωτογραφίες, αλλά ο πατέρας του αρνείται. Από την άλλη, η Μαρί-Εντουίζ θέλει να παίξουν τον φωτογράφο και το μοντέλο, όπως γίνεται στα περιοδικά μόδας

Δημοφιλέστερες