Το Τελευταιο Ταγκο Στο Παρισι / Ultimo Tango A Parigi
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


"Η πιο δυνατή ερωτική ταινία που έχει γυριστεί ποτε!" - Pauline Kael, New Yorker
Μπείτε στον αισθησιακό και ατμοσφαιρικό σύμπαν που έπλασε ο Μπερνάντο Μπερτολούτσι και ανακαλύψτε από μόνοι σας το λόγο που το "Tελευταίο Ταγκό στο Παρίσι" έχει χαρακτηριστεί ως "η πιο αμφιλεγόμενη ταινία στο είδος της" (Λέοναρντ Μάλτιν).
Με 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ - Καλύτερης Σκηνοθεσίας (Μπερνάντο Μπερτολούτσι) και Α? Ανδρικού Ρόλου (Μάρλον Μπράντο) - και σεξουαλική ένταση που ξεχειλίζει σε κάθε πλάνο, αυτό το κλασικό αριστούργημα σόκαρε μια oλόκληρη γενιά και άλλαξε την μορφή της τέχνης του ερωτικού κινηματογράφου.

Αυτός (Μάρλον Μπράντο), είναι ένας σαρανταπεντάχρονος αμερικάνος που ζει στο Παρίσι προσπαθώντας να ξεφύγει από τις εφιαλτικές μνήμες της αυτοκτονίας της γυναίκας του. Αυτή (Μαρία Σνάιντερ), είναι μια εικοσάχρονη πανέμορφη παριζιάνα αρραβωνιασμένη με έναν νεαρό σκηνοθέτη. Βασανισμένοι και οι δύο από τους προσωπικούς τους δαίμονες, αν και άγνωστοι μεταξύ τους, θα συναντηθούν με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσουν τις πιο ανομολόγητες σεξουαλικές τους επιθυμίες. Σε ένα διαμέρισμα άδειο και σκοτεινό όπως οι τραγικές ζωές τους. Παρασυρμένοι από το πάθος και τα ένστικτά τους, θα χαθούν σε ένα λαβύρινθο αισθήσεων και φαντασιώσεων από τον οποίο υπάρχει μία και μόνη διέξοδος: Η θλιβερή πραγματικότητα...

Δημοφιλέστερες