Η Ενατη Πυλη / The Ninth Gate
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο Ντιν Κόρσο είναι ο καλύτερος στη δουλειά του: έχει ειδικευτεί στο να εντοπίζει σπάνια βιβλία για πλούσιους, μανιώδεις συλλέκτες. Η θέση του απαιτεί σπάνια επιδεξιότητα, μεγάλη λογοτεχνική ειδίκευση, απέραντη υπομονή, νεύρα από ατσάλι και έλλειψη οποιουδήποτε ενδοιασμού.
Είναι φυσικό λοιπόν ότι ο Μπόρις Μπάλκαν, ένας μανιώδης βιβλιόφιλος και οπαδός της δαιμονολογίας, προσεγγίζει τον Κόρσο για να του αναθέσει μια αποστολή: να συγκρίνει το αντίτυπο ενός βιβλίου, που μόλις απέκτησε ο Μπάλκαν με τα άλλα δύο αντίτυπα που υπάρχουν κάπου στην Ευρώπη, ώστε να βεβαιώσει τη γνησιότητά του. Το βιβλίο επιγράφεται «Η Ένατη Πύλη του Βασίλειου των Σκιών», φημίζεται ότι γράφηκε από ανθρώπινο χέρι με τη βοήθεια σκοτεινών δυνάμεων και περιέχει τις μυστικές επικλήσεις προς τον Εωσφόρο.
Ο Κόρσο δέχεται την αποστολή κι αρχίζει ένα μακρινό ταξίδι από τη Νέα Υόρκη ως το Τολέδο κι από την Πορτογαλία ως το Παρίσι σε μια διαδρομή γεμάτη από κινδύνους, πειρασμούς, παγίδες, μοιραίες γυναίκες και ανεξήγητους θανάτους. Ο Κόρσο εντοπίζει τα άλλα δύο αντίτυπα, λύνει ένα προς ένα τα αινίγματα και δυστυχώς, κάποια στιγμή, ανακαλύπτει την αληθινή αποστολή του.

Δημοφιλέστερες