Simpatico
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Είκοσι χρόνια πριν, δυο κολλητοί φίλοι, ο Βίνι και ο Κάρτερ, είχαν στήσει μια πετυχημένη κομπίνα με άλογα που τους απέφερε μεν αρκετά χρήματα, ταυτόχρονα όμως κατέστρεψε τη φιλία τους όπως και το δεσμό του Βίνι με τη Ρόζι.
Σήμερα, η Ρόζι είναι παντρεμένη πια με τον Κάρτερ, ο οποίος έχει αναδειχθεί στο πιο εξέχον μέλος της πολιτείας του Κεντάκι, χάρη στη φάρμα εκτροφής αλόγων που διατηρεί.
Αντίθετα, ο Βίνι νιώθοντας προδομένος από τον καλύτερό του φίλο, έχει αφεθεί να μαραζώσει και να καταλήξει ένας αλκοολικός απένταρος, που περνά τις μέρες του πίνοντας και βλέποντας ταινίες στη τηλεόραση.
Όταν ο Βίνι γνωρίζει την Σεσίλια, μια καινούργια πνοή ζωής ξυπνά μέσα του τα κοιμισμένα από καιρό αισθήματα τρυφερότητας αλλά και διάθεσης για εκδίκηση. Αποφασίζει πως ήρθε ο καιρός ν? αλλάξει τη ζωή, να ζητήσει τα ρέστα από το κάθαρμα τον Κάρτερ και πάνω απ? όλα να κερδίσει ξανά τη Ρόζι.
Τηλεφωνεί στον Κάρτερ κι ο τελευταίος, που ακόμη αγαπά κι εκτιμά τον παλιό του φίλο, παρατάει τα πάντα στη μέση, ακόμη και την πώληση του αγαπημένου του αλόγου, του Simpatico, για να τρέξει κοντά στον παλιό του σύντροφο. Η συνάντηση είναι συγκινητική αλλά και το σχέδιο της εκδίκησης έτοιμο και καλοστημένο.

Δημοφιλέστερες