Ζητειται Πιστο Αρσενικο / Someone Like You
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΝΟΥΒΕΛΑ ΤΗΣ ΛΩΡΑ ΖΙΓΚΜΑΝ
Η Τζέιν Γκούντεϊλ είναι μια νέα γυναίκα που εργάζεται ως παραγωγός σε πρωινό τηλεοπτικό σόου στη Νέα Υόρκη. Μαζί με την καλύτερή της φίλη Λιζ, μια συντάκτρια μηνιαίου περιοδικού, είναι εργένισσες και αναζητούν την αληθινή αγάπη.
Ακριβώς τη στιγμή που η απελπισία της έχει υπερβεί κάθε όριο, ο Τέλειος Άνδρας εμφανίζεται στη ζωή της, γοητευτικό, όμορφος, ο Ρέι Μπράουν είναι ο νέος συνεργάτης της στο σόου.
Ερωτεύονται αμέσως και η σχέση τους εξελίσσεται τόσο γρήγορα που μέσα σε έξη βδομάδες αποφασίζουν να ζήσουν μαζί. Η αναζήτηση κατοικίας θα τους αποφέρει ένα διαμέρισμα με εξαιρετική θέα της πόλης.
Όμως όσο ξαφνικά ξεκίνησε αυτή η σχέση, έτσι απότομα χαλάει από την πλευρά του Ρέι. Η Τζέιν, έχοντας αφήσει το δικό της διαμέρισμα είναι αναγκασμένη να αναζητήσει καινούργια στέγη. Και τη βρίσκει στον πιο απρόσμενο χώρο: ένας κυνικός και «γυναικάς» συνάδελφος της, ο Έντι Αλντεν της προσφέρει προσωρινά δωμάτιο.
Και επιπλέον χάρη στη ζωώδη συμπεριφορά του της προσφέρει άφθονο υλικό για τη μελέτη που κάνει η Τζέιν για τους άντρες και την περίεργη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες.

Δημοφιλέστερες