Η Χρυση Κουπα / The Golden Bowl
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Αγγλία, αρχές του 20ου αιώνα.
Ο πρίγκιπας Αμέριγκο (Τζέρεμι Νόρθαμ), ένας ιταλός αριστοκρατικής καταγωγής, με μεγάλες οικονομικές δυσχέρειες, παντρεύεται τη Μάγκι (Κέιτ Μπεκινσέηλ), κόρη του πάμπλουτου Αμερικανού συλλέκτη έργων τέχνης ΄Ανταμ Βέρβερ (Νικ Νόλτε).
Ο Αμέριγκο διατηρούσε, πριν το γάμο του, μια ερωτική σχέση με μια Αμερικανίδα, τη Σαρλότ (Ούμα Θέρμαν), η οποία βρισκόταν σε αντίστοιχη οικονομική κατάσταση μ΄ αυτόν. Το τελευταίο τους ραντεβού ήταν όταν ο Αμέριγκο συνόδευσε τη Σαρλότ προκειμένου η τελευταία να αγοράσει ένα γαμήλιο δώρο για τη Μάγκι. Βρήκαν ένα χρυσό κύπελλο το οποίο όμως δεν αγόρασαν τελικά εξαιτίας κάποιου κατασκευαστικού ελαττώματος.
Από ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας, η Σαρλότ θα παντρευτεί τον ΄Ανταμ Βέρβερ κι έτσι οι ζωές των τεσσάρων ηρώων - πατέρα και κόρης και των δυο πρώην εραστών - συσχετίζονται ιδιόμορφα αφού όλοι πια ανήκουν στην ίδια οικογένεια.
Όμως, τόσο ο Αμέριγκο όσο κι η Σαρλότ, αρχίζουν να πλήττουν θανάσιμα μέσα στα πανάκριβα σπίτια τους κι αποφασίζουν για αλλαγή να αναθερμάνουν την παλιά τους σχέση. Η Μάγκι αρχίζει να υποψιάζεται κάτι. Όταν επισκέπτεται, συμπτωματικά, το μαγαζί με το χρυσό κύπελλο, αγοράζει το ελαττωματικό αντικείμενο όμως οι τύψεις του πωλητή οδηγούν σε (ακούσιες) αποκαλύψεις.

Δημοφιλέστερες