Ενοπλη Ληστεια / The Stick Up
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον καταξιωμένο χολιγουντιανό σταρ, Τζέιμς Σπέιντερ! Ο Τζον Πάρκερ, φιλόδοξος αστυνόμος του Λος ¶ντζελες, είναι μπλεγμένος σε διάφορες «βρώμικες» υποθέσεις.
Περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον καταξιωμένο χολιγουντιανό σταρ, Τζέιμς Σπέιντερ! Ο Τζον Πάρκερ, φιλόδοξος αστυνόμος του Λος ¶ντζελες, είναι μπλεγμένος σε διάφορες «βρώμικες» υποθέσεις. Η δολοφονία του συνεργάτη του σε μια από τις «δουλειές» τους, οδηγεί τον Τζον μακριά από το Λος ¶ντζελες, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Όταν, όμως, στην πόλη πραγματοποιείται ένοπλη ληστεία στην τράπεζα, ο τοπικός σερίφης, Ρέι Ντεκάρλο, φροντίζει να παγιδεύσει ως ένοχο τον Τζον. Τώρα, η μόνη ελπίδα του Τζον είναι η γοητευτική πρώην σύζυγος του Ρέι, Νάταλι...
Ο ταλαντούχος χολιγουντιανός σταρ, Τζέιμς Σπέιντερ («Τhe Watcher», «Crash», «Stargate», «Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες») και η ταχύτατα ανερχόμενη Λέσλι Στέφανσον («Αφθαρτος», «Χαμένες Ψυχές») πρωταγωνιστούν σε αυτήν την ευρηματική περιπέτεια με συστατικά της στοιχεία: άφθονη δράση και συναίσθημα.

Δημοφιλέστερες