Το Κυνηγι Των Διαμαντιων / Diamond Men
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον Ντόνι Γουόλμπεργκ των New Kids on the Block που η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του υπήρξε στη φημισμένη «Έκτη Αίσθηση» του Μ.
Περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον Ντόνι Γουόλμπεργκ των New Kids on the Block που η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του υπήρξε στη φημισμένη «Έκτη Αίσθηση» του Μ.Νάιτ Σιάμαλαν. Ο μεσήλικας Έντι Μίλερ είναι ένας ξοφλημένος έμπορος διαμαντιών. Για να κρατήσει την επιχείρησή του, αναγκάζεται να προσλάβει τον φιλόδοξο νεαρό Μπόμπι Γουόκερ. Αρχικά οι δύο τόσο διαφορετικοί άντρες μισούν ο ένας τον άλλο, σταδιακά, όμως, αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση. Ο Μπόμπι διδάσκει στον Έντι πως να διασκεδάζει στη ζωή του και ο Έντι γίνεται μέντοράς του. Σύντομα, όμως, μια μοιραία γυναίκα και ένα μεγάλο κόλπο με διαμάντια θα μπουν ανάμεσά τους...
Ο υποψήφιος για Oscar Ρόμπερτ Φόρστερ για την ερμηνεία του στο «Τζάκι Μπράουν»- πρωταγωνιστεί σε αυτήν την έξυπνη περιπέτεια. Στο πλευρό του εμφανίζεται ο νεαρός και ταχύτατα ανερχόμενος στο Χόλιγουντ, Ντόνι Γουόλμπεργκ.