Ξαφνικα Ερωτευμενοι / Sol Goode
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Νεανική ρομαντική κομεντί, με πρωταγωνιστές ταχύτατα ανερχόμενους χολιγουντιανούς σταρ και την Τόρι Σπέλινγκ («Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς») σε έναν ρόλο-έκπληξη! Ο Σολ Γκουντ είναι ένας τυπικός νέος της δεκαετίας του 2000.
Νεανική ρομαντική κομεντί, με πρωταγωνιστές ταχύτατα ανερχόμενους χολιγουντιανούς σταρ και την Τόρι Σπέλινγκ («Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς») σε έναν ρόλο-έκπληξη! Ο Σολ Γκουντ είναι ένας τυπικός νέος της δεκαετίας του 2000. Γοητευτικός, ανέμελος και... αιώνιος φοιτητής περνά τη ζωή του ανάμεσα στο κολέγιο, όπου πηγαίνει μόνο και μόνο για να γνωρίζει εκρηκτικές φοιτήτριες και στα διάφορα νυχτερινά clubs του Λος ¶ντζελες. Οι γονείς και οι φίλοι του προσπαθούν μάταια να τον πείσουν να ωριμάσει. Όταν, όμως, ο έρωτας μπαίνει στη ζωή του, με τη μορφή της καλύτερής του φίλης, Κλόε, ο Σολ είναι έτοιμος να παραδοθεί άνευ όρων!
Ο Μπαλτάζαρ Γκετί, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής που μάγεψε κοινό και κριτικούς με την εμφάνισή του στην αμφιλεγόμενη ταινία του Γουέιν Γουάνγκ, «Το Κέντρο του Κόσμου» και η Κάθριν Τάουνι, η ταλαντούχα ηθοποιός που απολαύσαμε στο «Ένοχο Μυστικό», στο «Εvolution» και στο «Οδός Μαλχόλαντ» πρωταγωνιστούν σε αυτήν τη δροσερή νεανική κομεντί. Απολαύστε και την αισθησιακή Κάρμεν Ιλέκτρα σε μια εκρηκτική εμφάνιση.

Δημοφιλέστερες