Ο Χρησμος Της Πεταλουδας / The Mothman Prophecies
Θέλετε να το αγοράσετε; Πατήστε ΕΔΩ
Buy it now, click HERE
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Πότε η ζωή φτάνει στο αποκορύφωμα; Αντιλαμβάνεται κάποιος τη στιγμή που πραγματοποιεί κάθε του ελπίδα και πετυχαίνει τον υψηλότερο στόχο του;
Ο Τζον Κλάιν (Ρίτσαρντ Γκιρ), σεβαστός δημοσιογράφος της Washington Post αναγνώρισε αυτή τη στιγμή. Ήρθε την ημέρα που μαζί με τη γυναίκα του Μαίρη αγοράζουν το σπίτι των ονείρων τους. Και τότε, στο δρόμο της επιστροφής, με μια ριπή ανέμου και μια διαπεραστική σκιά, το όνειρο κλονίζεται. Το ατύχημα θα μπορούσε να αποφευχθεί. Όταν η Μαίρη πάτησε το φρένο δεν υπήρχε τίποτα μπροστά της. Όμως, αποδείχτηκε ότι το περιστατικό δεν ήταν παρά μια "προειδοποίηση". Κατά τον έλεγχο για τη σοβαρότητα του τραύματός της στο κεφάλι, διαπιστώνεται ότι της απομένουν μόλις λίγες εβδομάδες ζωής. Ο Τζον δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να την κρατήσει ζωντανή.
Καθώς μαζεύει τα υπάρχοντα της από το νοσοκομείο, ανακαλεί στη μνήμη του τις τελευταίες της λέξεις: "Δεν το είδες, έτσι δεν είναι;". Ταυτόχρονα ανακαλύπτει ένα μπλοκ γεμάτο με αλλόκοτα σχέδια, παραλλαγές της ίδιας απόκοσμης φιγούρας. Δεν μπορεί να καταλάβει τη σημασία τους, αλλά αυτές οι μυστηριώδεις εικόνες τον στοιχειώνουν.
Δυο χρόνια αργότερα, η θλίψη του έχει ελαφρώς ξεθωριάσει, αλλά παραμένει ξεκάθαρα ένας άνθρωπος αλλαγμένος από την τραγωδία. Ένα βράδυ, θα βρεθεί τελείως ανεξήγητα σε μια μικρή πόλη της Βιρτζίνια, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει κυριευθεί από φόβο και το αστυνομικό τμήμα έχει γεμίσει από έντρομες μαρτυρίες που αναφέρονται την εμφάνιση αλλόκοτων ιπτάμενων πλασμάτων. Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή τη μαζική ψύχωση; Πως συνδέονται τα γεγονότα αυτά με το θάνατο της γυναίκας του; Ίσως τελικά η μοίρα του Τζον να εμπλέκεται με το πεπρωμένο αυτών των κατοίκων.

Δημοφιλέστερες